“Βόμβα” στο Survivor: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας – “Είναι τεράστια η χαρά μου”

“Βόμβα” στο Survivor: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας – “Είναι τεράστια η χαρά μου”
O Σπύρος Μαρτίκας Glomex

Άφωνοι έμειναν οι παίκτες του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή πως αποχωρεί ο Σπύρος Μαρτίκας. Συγκίνηση και κλάματα στο συμβούλιο.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star την Πέμπτη (25/05), μέσα από την συχνότητα ΣΚΑΪ, και οι ανατροπές ήταν πολλές.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη διεκδικώντας ένα μεγάλο έπαθλο, το οποίο ήταν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Τελικά η ομάδα που κέρδισε αυτό έπαθλο ήταν η Κόκκινη.

Οι κόκκινοι ωστόσο είχαν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους ένας παίκτη από την Μπλε ομάδα. Τελικά, μετά από κλήρωση η Σταυρούλα ήταν αυτή που τους ακολούθησε στην Νέα Υόρκη.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκαν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Τελικά, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Αυτός που αποχώρησε από το ριάλι ήταν τελικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

“Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα