Βρέθηκε νεκρός ο ήρωας του Alf

Διαβάζεται σε 3'
Βρέθηκε νεκρός ο ήρωας του Alf
O Benji Gregory με τον Alf Alien Productions

Ο Benji Gregory που ως παιδί συντρόφευε τον Alf σε όλες του τις περιπέτειες, στην τηλεοπτική σειρά του ‘90 βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ήσουν παιδί το ‘80 και το ‘90 να μην παρακολούθησε το Alf. Να μην μοιράστηκες το άγχος του πλάσματος που λάτρευε να καταδιώκει γάτες και να κάνει τα πιο εύστοχα σχόλια για την ανθρώπινη βλακεία.

Ο Brian Tanner ήταν το αγοράκι της οικογενείας, στην οποία προσγειώθηκε ο Alf από τον πλανήτη Melmac, που του έκανε παντού παρέα. Τον υποδύθηκε ο Benji Gregory, ο οποίος δεν ζει πια ανάμεσα μας.

Πριν λίγες ώρες η αδελφή του αποκάλυψε πως βρέθηκε νεκρός σε πάρκινγκ τράπεζας, μέσα στο αυτοκίνητο του και ότι πέθανε από θερμοπληξία που έπαθε την ώρα που κοιμόταν (εκκρεμεί το αποτέλεσμα της νεκροψίας).

Ήταν 46 ετών.

Για χρόνια ζούσε με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, λάμβανε τις σχετικές αγωγές και είχε και σκύλο υπηρεσίας, τον Hans που επίσης βρέθηκε νεκρός.

Ο Gregory προερχόταν από οικογένεια με παράδοση στα παιδιά-ηθοποιούς. Ήταν κάτι που έκανε ο πατέρας του,ο θείος του και η γιαγιά του. Η καριέρα του άρχισε όταν ήταν 13 μηνών μέσω μιας διαφήμισης. Ακολούθησαν άλλες 49. Εμφανίστηκε και σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές πριν γίνει ο Brian Tanner το 1986. Πριν πάρει το ρόλο που τον απασχόλησε μια τετραετία, πέρασε από 10 δοκιμές.

Μετά την επιτυχία του Alf έκλεισε πολλές άλλες δουλειές έως το 1993, όταν εγκατέλειψε το Hollywood λόγω burnout. Σε συνέντευξη του το 2022 είχε πει πως ήταν διαρκώς σε ένα αυτοκίνητο, από τη μια συνέντευξη στην άλλη, δίχως τον παραμικρό χρόνο για τους φίλους του ή για τα χόμπι του. «Είχα χάσει πάρα πολλά από τα παιδικά μου χρόνια και στην εφηβεία μου ήθελα να επιστρέψω στην κανονικότητα».

ΑΠΟ ΤΟ HOLLYWOOD ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

Στα 25 του χρόνια κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό. Αποφοίτησε το 2003, όταν έγινε συνεργάτης αερογράφου. Η δουλειά του ήταν η συλλογή, η καταγραφή και η ερμηνεία ωκεανογραφικών και μετεωρολογικών δεδομένων. Ήταν επίσης υπεύθυνος για την προειδοποίηση των πληρωμάτων για σοβαρές και επικίνδυνες θαλάσσιες/καιρικές συνθήκες.

Στα θετικά για τον Gregory ήταν πως επειδή η δουλειά αυτή απαιτούσε να εργάζεται όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνταν το βράδυ, διαχειριζόταν καλύτερα την αϋπνία του, εξαιτίας της οποίας πολλές φορές δεν κοιμόταν για ημέρες.

Κάποια στιγμή όμως, τον έστειλαν στην κουζίνα και τότε η αϋπνία και η κατάθλιψη επέστρεψαν στη ζωή του, γιγαντώθηκαν και τελικά τον νίκησαν. Αποστρατεύτηκε με τιμές το 2005, για ιατρικούς λόγους. Έκτοτε κάθε μέρα ήταν πρόκληση αφού έπρεπε να τίθεται αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και τη διπολική διαταραχή.

Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν ενεργός στο Facebook και μέσω αυτού έγινε γνωστό πως ζούσε μόνος στην Αριζόνα. Επίσης, ήταν πολύ ανοιχτός για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας, καθώς ήθελε να βοηθήσει άλλους ανθρώπους -και φυσικά τον εαυτό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα