Ποιοι White walkers; Οι τουρίστες ρίχνουν το αληθινό τείχος του Game Of Thrones

Τείχος του Game Of Thrones
Τείχος του Game Of Thrones INSTAGRAM (GAMEOFTHRONES)

Άσχημα τα νέα για το Τείχος του Αδριανού στη Μεγάλη Βρετανία, στο οποίο βασίζεται το παγωμένο τείχος του Game Of Thrones. Τουρίστες το καταστρέφουν για μία σέλφι!

Παρακολουθώντας το Game Of Thrones θα εντοπίσεις μία σειρά από πρόσωπα , πράγματα και γεγονότα που είναι εμπνευσμένα από την παγκόσμια ιστορία. Ένα από αυτά είναι το διάσημο Τείχος: Το Τείχος που εκτείνεται στα βόρεια σύνορα των Επτά Βασιλείων και το οποίο υπερασπίζεται η Νυχτερινή Φρουρά. Το Τείχος του Ανδριανού ήταν η έμπνευση του George Martin

Το Τείχος του Αδριανού χτίστηκε το 122 μ.Χ. ως αμυντική οχύρωση στη ρωμαϊκή επαρχία της Britannia, η οποία είναι η σημερινή Αγγλία, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του αυτοκράτορα Αδριανού. Σκοπός του τείχους ήταν να διαχωρίσει την αυτοκρατορία από τους βόρειους γείτονες.

ADVERTISING

Όπως είπε ο Μάρτιν, εμπνεύστηκε από αυτό όταν το είδε σε ταξίδι του στη Σκωτία το 2000. Στάθηκε εκεί προσπαθώντας να φανταστεί πώς θα ήταν να ήσουν Ρωμαίος στρατιώτης και να σε έστελναν από την Ιταλία ή την Αντιόχεια. Να στέκεσαι πάνω στο Τείχος με το βλέμμα καρφωμένο μακριά χωρίς να ξέρεις τι θα έρθει από το δάσος.

Ωστόσο έχουμε άσχημα νέα για το Τείχος.

Μεγάλο μέρος του που σώζεται σήμερα έχει υποστεί καταστροφές, λόγω του ότι πολλοί τουρίστες και φαν του Game Of Thrones, αγνοούν τις πινακίδες και στέκονται πάνω του για να τραβήξουν σέλφι.

Μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter ένας ντόπιος φωτογράφος, ο Pete Savin, μαρτυρά την καταστροφή που έχει υποστεί το Τείχος σε ένα σημείο λόγω των τουριστών.

"Οι ζημιές που είδα την Κυριακή στο τείχος με σόκαραν, δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο", είπε ο φωτογράφος Pete Savin στο Mirror, προσθέτοντας: " Φαίνεται πως μία σέλφι στο Τείχος αξίζει περισσότερα γι ' αυτούς από την καταστροφή που προκαλούν".

Πηγή: 

rt

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Game of Thrones: Η αλλαγή πολιτεύματος στο Westeros - Γιατί παρέκαμψαν τον Σνόου

Game of Thrones: Νέα επική γκάφα - Ξέχασαν μπουκάλια νερού

Game of Thrones: Έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης το φινάλε

Μπραν για φινάλε Game of Thrones: "Είπα μου κάνουν πλάκα, νόμιζα ότι είναι προσχέδιο"

Game of Thrones: Τι λένε οι πρωταγωνιστές για την τελευταία σεζόν, ποιο spin-off αναμένουμε

Game Of Thrones: Απογοητευμένοι τηλεθεατές ζητούν από το HBO να ξαναγυρίσει τον 8ο κύκλο

SHARE:

24Media Network