X-Factor: Αποχώρησε ο JOJO και το Twitter “δίκασε” τον Ψινάκη για τον παίκτη που “έσωσε”

X-Factor: Αποχώρησε ο JOJO και το Twitter “δίκασε” τον Ψινάκη για τον παίκτη που “έσωσε”
X-Factor Instagram/xfactorgreece

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αποχώρηση από το live του X-Factor της Κυριακής, με τον JOJO από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου να αποχαιρετά οριστικά το talent show.

Με μία μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε το 5ο live του X-Factor, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/06) μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Οι εντυπωσιακές ερμηνείες και οι ευχάριστες εκπλήξεις on stage διαδέχθηκαν η μία την άλλη και αν για τον Άγγελο Αρχανιωτάκη, ο οποίος αποθεώθηκε για ακόμη μια φορά από την κριτική επιτροπή τα πράγματα κύλησαν ιδανικά, για τον JOJO η έκβαση της βραδιάς ήταν μάλλον δυσάρεστη.

Ο νεαρός καλλιτέχνης JOJO, κατά κόσμον Γιώργος Κοτσαρίδης, από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το 5ο live του talent show, καθώς οι κριτές στην παρούσα φάση του διαγωνισμού έκριναν ότι θα έπρεπε να παραμείνει στον διαγωνισμό ο Θάνος.

Ωστόσο οι χρήστες του Twitter και φανατικοί τηλεθεατές του X-Factor είχαν αντίθετη άποψη, κατηγορώντας τον Ηλία Ψινάκη μάλιστα για την απόφασή του να “σώσει” τον Μίλτο Χαρόβα δίνοντάς του ασυλία.

Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα που έκαναν λόγο για εντελώς άδικη απόφαση να αποχωρήσει από το X-Factor ο JOJO, “απειλώντας” σε ορισμένες περιπτώσεις ότι θα σταματήσουν να παρακολουθούν το παιχνίδι μετά την αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα