X-Factor: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί – “Βόμβα” από τον Ανδρέα Γεωργίου

X-Factor: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί – “Βόμβα” από τον Ανδρέα Γεωργίου
Ο Ανδρέας Γεωργίου στο stage του X-Factor glomex - mega tv

Σε "θρίλερ" εξελίχθηκε η αποχώρηση στο live του X-Factor της Κυριακής, με έναν παίκτη να αποχαιρετά οριστικά το talent show, αλλά να κερδίζει μια θέση στη "Γη της Ελιάς".

Με μία μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε το 5ο live του X-Factor, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (03/07) μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Στον τάκο του δημοφιλούς talent show βρέθηκαν ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας.

Τι κι αν στην αρχή οι ψήφοι ήταν δύο υπέρ της παραμονής του Μίλτου Χαρόβα και μία υπέρ του Γιάννη Ονησιφόρου, ο coach και των δυο Μιχάλης Κουινέλης ήρθε να κάνει την ανατροπή, καθώς -όπως είπε- επέλεξε με βάση τις φωνητικές δυνατότητες των δύο διαγωνιζομένων, αποφασίζοντας να κρατήσει στο X-Factor τον Γιάννη Ονησιφόρου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διπλή του ψήφος του να στείλει εκτός διαγωνισμού τον Μίλτο Χαρόβα.

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου ήρθε όμως άμεσα να ρίξει την «βόμβα» και να «κλέψει» τον 17χρονο τραγουδιστή…

«Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν. Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό; Στη “Γη της Ελιάς” έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα