X-Factor: Η γκάφα της Βανδή και ο φόβος ότι θα “φάνε ντομάτες”

X-Factor: Η γκάφα της Βανδή και ο φόβος ότι θα “φάνε ντομάτες”
Instagram / Despoina Vandi

Το αστείο που πήγε να κάνει η παρουσιάστρια του X-Factor Δέσποινα Βανδή μετά την ερμηνεία της μπάντας "Άνω Κάτω" δεν ήταν και τόσο πετυχημένο.

Με το τραγούδι «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι έκαναν την δεύτερη εμφάνισή τους στο χθεσινό όγδοο live του X Factor, οι «Άνω Κάτω», η τετραμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους.

Αμέσως μετά την εξαιρετική ερμηνεία τους, η παρουσιάστρια του τάλεντ σόου πλησίασε το συγκρότημα στη σκηνή για να τους μιλήσει: «Είδα το βίντεο που λέτε πόσο πολύ σας έχουν λείψει οι οικογένειές σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είστε όλη την εβδομάδα εδώ;» ρωτήσε.

Ο frontman των Άνω Κάτω Νίκος Κουρουκλίδης απάντησε: «Είμαστε τις περισσότερες ημέρες εδώ στην Αθήνα, ετοιμάζοντας τραγούδια που θα παίξουμε στο lve της Πέμπτης. Μια νοσταλγία μας πιάνει, είμαστε μακριά από τους γονείς μας. Συμπτωματικά, πριν τρία χρόνια που βγήκε το τραγούδι (Μάντισσα), ήμασταν σε ένα πολύ μακρινό ταξίδι στην Αμερική, στη Βοστόνη. Το συνδυάσαμε εντελώς τυχαία: Όποτε έπαιζε αυτό το κομμάτι σκεφτόμασταν αυτό το ταξίδι που ήμασταν τόσο τόσο μακριά από τα σπίτια μας. Και τώρα που είμαστε εδώ και  λείπουμε αρκετές μέρες…»

«Καλέ 45 λεπτά πτήση είναι. Τι να πουν οι γονείς μας που μετανάστευαν» είπε αυθόρμητα η Δέσποινα Βανδή.

Λίγο μετά τον λόγο πήρε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος έσπευσε να “σώσει” την κατάσταση: «Οι πτήσεις κοστίζουν. Είναι 45 λεπτά αλλά το κάθε λεπτό το πληρώνεις. Όταν θα έχουν τα παιδιά λίαρ τζετ και θα γίνουν σαν τους Red Hot Chilli Peppers, θα πηγαίνουν στους γονείς τους. Μας ακούει ο κόσμος και θα πετάει ντομάτες στην τηλεόραση. Γιατί φαντάζομαι δεν έχουμε όλοι την οικονομική άνεση που έχουν οι  Red Hot Chilli Peppers. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δικαίως τα παιδιά αισθάνονται ότι τους λείπουν οι γονείς τους γιατί μπορεί να μην έχουν την οικονομική άνεση. Ακόμα! Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα την αποκτήσουν μετά το παιχνίδι.»

«Ασφαλώς, έχεις απόλυτο δίκιο» είπε η Βανδή για την τοποθέτηση του Χρ. Μάστορα.

Ο διάλογος από το 06.24″ και μετά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα