X-Factor: Ένταση μεταξύ Ρίζου-Ψινάκη – “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα”

X-Factor: Ένταση μεταξύ Ρίζου-Ψινάκη – “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα”
Ο Ηλίας Ψινάκης στο πλατό του «X Factor» mega tv

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στη Μαρίζα Ρίζου και τον Ηλία Ψινάκη στο πρώτο live του X-Factor. Αμηχανία από τους κριτές.

Ο Ηλίας Ψινάκης εισέβαλε στο πλατό του «X Factor», το βράδυ της Κυριακής και με την αστείρευτη ενέργεια και το αντισυμβατικό του χιούμορ έφερε τα “πάνω-κάτω”.

Στο 1ο live του μουσικού talent show του MEGA, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00, ο Ηλίας Ψινάκης σε έναν ρόλο-έκπληξη, έφερε πανικό στο πλατό, με τις δολοφονικές ατάκες να πέφτουν “βροχή”…

Ιδιαίτερη ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στη Μαρίζα Ρίζου και τον Ηλία Ψινάκη καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου live. Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής και ο μάνατζερ ήρθαν, μάλιστα, σε μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν, μετά την εμφάνιση του γκρουπ “Case Zero”, ο Ηλίας Ψινάκης είπε στην coach: “Στην Ελλάδα γιατί τους βάζετε να πουν αγγλικά; Είναι μια χαρά το γκρουπάκι!” με τη Μαρίζα Ρίζου να απαντά: “Αυτή είναι και η δική μου απορία και για όλα τα talent show”. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε: “Ααα συμφωνείτε! Γιατί θα σας άρπαζα από το λαιμό”.

Η Μαρίζα Ρίζου, στη συνέχεια, είπε: “Επειδή είναι διάλειμμα δεν θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι” , με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά: “Θα κάνω νούμερα όταν θέλω εγώ κυρία Ρίζου. Και μην είστε ξινέγκλω! Σας παρακαλώ!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα