X-Factor: Λαμπρή πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια

X-Factor: Λαμπρή πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια
Η Δέσποινα Βανδή στο X-Factor Glomex

Η Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε ως παρουσιάστρια το βράδυ της Τετάρτης στο μουσικό talent show. Παράλληλα, ξεκίνησαν τα chair challenge. Οι ερμηνείες των συγκροτημάτων.

Την πρεμιέρα της ως παρουσιάστρια έκανε η Δέσποινα Βανδή στο X-Factor το βράδυ της Τετάρτης, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε υπάρξει στο παρελθόν μέλος της κριτικής επιτροπής του μουσικού talent show, αλλά πλέον άλλαξε ρόλο.

Άνετη, λαμπερή και ενθουσιασμένη, η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε κοινό και τηλεθεατές, λέγοντας κατά την έναρξή της στο show:

“Αυτό ήταν μόνο η αρχή, η πραγματική μάχη ξεκινάει τώρα. Καλώς ήρθατε στο μεγαλύτερο talent show του πλανήτη. Καλώς ήρθατε στο X-Factor. Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη και πιο σκληρή φάση του διαγωνισμού μέχρι σήμερα, τα chair challenge. Μία δοκιμασία που ζουν το ίδιο έντονα υποψήφιοι και κριτές”.

Η Δέσποινα Βανδή καταχειροκροτήθηκε, ενώ, παράλληλα με τη δική της πρεμιέρα, αρχή έκανε και η φάση των chair challenge στο X-Factor.

Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε μερικά από τα συγκροτήματα του X-Factor να βάζουν τα δυνατά τους, για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Δείτε μερικές από τις ερμηνείες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα