X-Factor: Πότε ξεκινά – Όλες οι λεπτομέρειες για το μουσικό talent show

X-Factor: Πότε ξεκινά – Όλες οι λεπτομέρειες για το μουσικό talent show
Η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάζει το X-Factor Instagram / @xfactorgreece

Το αγαπημένο μουσικό talent show κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο OPEN TV με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή. Πότε αρχίζει η προβολή του, ποιοι θα είναι οι κριτές και τι θα δούμε φέτος.

Η αντίστροφη μέτρηση για το επιτυχημένο μουσικό talent show “X-Factor” έχει αρχίσει, αφού έχει ανακοινωθεί και επίσημα πια η ημερομηνία της πρεμιέρας του.

Το αγαπημένο μουσικό talent show επιστρέφει στις οθόνες μας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο OPEN TV και μας επιφυλάσσει πολλές όμορφες στιγμές.

Παρουσιάστρια του ανανεωμένου “X-Factor” θα είναι η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, ενώ η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους εξής:

Τον μοναδικό Χρήστο Μάστορα, τον πολυτάλαντο frontman των Melisses, του πιο δημοφιλούς και πετυχημένου ελληνικού γκρουπ σήμερα.

Τη δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μοναδική χροιά φωνής και διαχρονικά τραγούδια.

Τον μετρ των ερτζιανών, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, έναν από τους διασημότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη χώρα μας.

Τον Γιώργο Θεοφάνους, τον μεγαλύτερο σύγχρονο συνθέτη της γενιάς του, που έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες επιτυχίες για κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή και που επιθυμούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 συναρπαστικά στάδια για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη.

Τα στάδια είναι τα εξής: Auditions, Bootcamp, Chairs και φυσικά τα φαντασμαγορικά live shows.

Ένας από αυτούς θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα