X-Factor: Τι έγραφε το μυστηριώδες ραβασάκι του Θεοφάνους – Τι θα δούμε απόψε

X-Factor: Τι έγραφε το μυστηριώδες ραβασάκι του Θεοφάνους – Τι θα δούμε απόψε
Ο Γιώργος Θεοφάνοθς Facebook / @The X Factor Greece

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε ένα χαρτί στον παίκτη που τον ενθουσίασε, αλλά δεν αποκαλύφθηκε το τι έγραφε σ' αυτό. Τι λέει ο ίδιος ο διαγωνιζόμενος. Όσα θα δούμε απόψε, στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ο Γρηγόρης Τσαβδαρίδης, ή αλλιώς Grego, είναι ο διαγωνιζόμενος του X-Factor που εντυπωσίασε τους κριτές στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης.

Ενθουσίασε τους κριτές σε τέτοιο βαθμό, που ο Γιώργος Θεοφάνους σηκώθηκε πάνω και του έδωσε ένα χαρτί λέγοντάς του να μην αποκαλύψει τι γράφει αυτό.

Ο Grego μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για την εμπειρία του πάνω στη σκηνή του X-Factor, αλλά και για το “ραβασάκι” που του έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει το τι γράφει το χαρτί και ότι θα το μάθουμε όταν και εάν φτάσει στον τελικό, ωστόσο, τα πρόσωπα της εκπομπής προσπάθησαν να το διαβάσουν.

“Πάγωσαν” την εικόνα του βίντεο και αποκάλυψαν πως εκείνο που κατάφεραν να δουν γραμμένο ήταν η φράση “Εσύ είσαι το επόμενο X-Factor”, ενώ ο Grego δήλωσε πως ήταν “μια καλή μαντεψιά”.

Τι θα δούμε απόψε

Στο επεισόδιο της Πέμπτης θα δούμε ενδιαφέρουσες ερμηνείες, ενώ θα υπάρξουν αρκετοί διαγωνιζόμενοι που θα λάβουν ειρωνικά, επικριτικά και μερικά χιουμοριστικά σχόλια από τους κριτές.

Ένας υπάλληλος ξενοδοχείου θα τραγουδήσει το “Hotel California”, μια κοπέλα με φωνή σοπράνο θα κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού, ενώ θα υπάρξουν και έντονες διαφωνίες ανάμεσα στους κριτές.

Μάλιστα, απόψε, πέρα από σόλο τραγουδιστές, θα δούμε να διαγωνίζεται και ένα συγκρότημα.

Δείτε αποσπάσματα παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version