Χαμός στο Masterchef: Βαριές κατηγορίες για “σκονάκια” – Νεύρα και κλάματα

Διαβάζεται σε 3'
Masterchef
Masterchef Star

Οι κατηγορίες για έτοιμες συνταγές στο Masterchef, ο νικητής των 1000 ευρώ και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Χαμός στο αποψινό επεισόδιο.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε χθες, Δευτέρα (25/03), το Masterchef, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας…γλυκιάς εβδομάδα, με θέμα τη ζαχαροπλαστική, για τους 15 διαγωνιζόμενους.

Όμως, όσα εκτυλίσσονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις στα επεισόδια του Masterchef.

Masterchef: Ο Γιάννης “έκαψε” τον Σταμάτη

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, είχε, για μια ακόμα φορά, τη μαγειρική τράπουλα στα χέρια του, αφού ήταν εκείνος που έφτιαξε όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών, ενώ εξαίρεσε έναν μάγειρα από τη δοκιμασία.

Ο Γιάννης “έκαψε” τον Σταμάτη κατά τη διάρκεια του προσωπικού του κιου, εξηγώντας τον λόγο που τον άφησε στον εξώστη.

“Την προηγούμενη φορά έχει παίξει και αυτό. Είχε τετράδιο και μέσα είχε άλλη κόλλα με συνταγές. Και επειδή έχει παίξει ένα ψιλομούφα… Εμένα ο Σταμάτης με νίκησε με συνταγή στο χέρι. Δεν τα έκανα πο@τ@ν@, θα γινόταν χαμός. Το ήξερα. Δεν πειράζει, δεν είπα τίποτα. Τους νοιάζουν να με νικήσουν, αυτό μου προκαλεί υπερηφάνεια” είπε ο Γιάννης, κατηγορώντας, στην ουσία, τον συμπαίκτη του για έτοιμες συνταγές.

Masterchef: Οι νικητές της δοκιμασίας

Νικήτρια στο χθεσινό επεισόδιο ήταν η γκρι μπριγάδα, με τον Χρήστο να φέρει τον πολυπόθητο πόντο στην ομάδα του.

Ο μάγειρας που κατάφερε με το πιάτο του να κερδίσει για δεύτερη φορά τη δοκιμασία του Mystery Box και το έπαθλο των 1000 ευρώ ήταν ο Κωνσταντίνος.

Masterchef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η μπορντό μπριγάδα, ως η ηττημένη της δοκιμασίας, αναγκάστηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν ο Γιάννης Γ.

“Σεφ αναμενόμενο, δεν είχα καλή απόδοση σήμερα το ήξερα κιόλας πριν αρχίσει η διαδικασία. Είναι πολύ τίμιοι όλοι οι ψήφοι των παικτών, τις δέχομαι εκατό τις εκατό. Θα παλέψω με όλη μου τη δύναμη να παραμείνω στο διαγωνισμό” δήλωσε ο Γιάννης μετά την λήξη της ψηφοφορίας.

Masterchef: Το trailer της Τρίτης (26/03)

Οι χθεσινές κατηγορίες φαίνεται πως έρχονται στην επιφάνεια στο νέο επεισόδιο του Masterchef, όπως βλέπουμε στο trailer.

“Είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Εγώ το είδα ξεκάθαρα. Δεν είμαι τυφλός” ακούγεται να λέει ο Γιάννης Γ., προκαλώντας νεύρα και κλάματα στους παίκτες, ενώ θέση στο ζήτημα παίρνουν και οι κριτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα