YFSF: Η Μακρυπούλια αντικαθιστά την Κοκκίνου στην επιτροπή

YFSF: Η Μακρυπούλια αντικαθιστά την Κοκκίνου στην επιτροπή
ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ RAXEVSKY ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ(Α) ΚΑΙ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ(Δ) (KAΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η τραγουδίστρια που συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 ως μέλος της επιτροπής, θα δώσει τη θέση της στην παρουσιάστρια και ηθοποιό

Το επόμενο Live του Your Face Sounds Familiar πέραν των όποιων εκπλήξεων στις μεταμορφώσεις των επωνύμων, αναμένεται να έχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα. Ανειλημμένες υποχρεώσεις, αναγκάζουν την Έλλη Κοκκίνου να βρίσκεται εκτός Ελλάδος τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να μην δύναται να καθίσει στη θέση της επιτροπής την ερχόμενη Κυριακή.

Το show θα προβληθεί κανονικά ζωντανά, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων στις 20.00 και φυσικά η θέση της τραγουδίστριας δεν θα παραμείνει κενή. Για μια και μόνη φορά, το ρόλο της στην κριτική επιτροπή θα αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια. Άλλωστε η ηθοποιός – παρουσιάστρια γνωρίζει καλά από βραδινά show, χωρίς ωστόσο να έχει καθίσει ποτέ στο παρελθόν σε παρόμοια θέση.

Επιπλέον, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό για το τηλεπαιχνίδι ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, που το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζει να επαναφέρει στο σήμερα, 20 χρόνια μετά την τελευταία του προβολή από τη συχνότητα τότε του MEGA.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα