Ζαμπέτογλου για Παύλο Γαλακτερό: “Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του”

Ζαμπέτογλου για Παύλο Γαλακτερό: “Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του”
Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Παύλος Γαλακτερός Instagram / @nancyzabetoglou

Η γνωστή παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε για την σχέση της γιο του συζύγου της και πρώην παίκτη του "Survivor 4" Παύλο Γαλακτερό.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μαμά δες” παραχώρησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο της με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό και την σχέση της με τον γιο του, Παύλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε με μεγάλη αγάπη στον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Survivor 4”, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Το λέω και συγκινούμαι, ο Παύλος δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του. Ποτέ δεν του φέρθηκα διαφορετικά, η αλήθεια είναι. Δηλαδή, ήθελα να τον μαλώσω; Τον μάλωνα κανονικά, με το θάρρος που έχεις με το βιολογικό σου παιδί. Επειδή έχεις οικειότητα με το παιδί σου και η αγάπη είναι δεδομένη, δεν πειράζει να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Οπότε, δεν του φέρθηκα ποτέ σαν να μην είναι παιδί μου, ούτε εκείνος εισέπραξε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε κάνει ποτέ πικρή κουβέντα με τον Παύλο”.

“Φυσικά, δεν ήταν εύκολο. Αν και ο Νάσος χώρισε με τη μητέρα του Παύλου όταν εκείνος ήταν μωρό, πάλι δεν ήταν εύκολο να με δεχτεί, όχι επειδή ήμουν εγώ, αλλά με οποιαδήποτε γυναίκα θα διεκδικούσε τον χρόνο του μπαμπά του. Όπως όλα τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Η σχέση του Παύλου με τη Σοφία είναι εξαιρετική, είναι έρωτας. Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν εύκολο, όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι αγάπη τα λύνει όλα”, συμπλήρωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία έχει αποκτήσει μια κόρη μαζί με τον Νάσο Γαλακτερό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως αν μπορούσε να πάει στον Άγιο Δομίνικο για να δει τον Παύλο όσο ήταν στο παιχνίδι, θα το έκανε, ακόμη και αν έπρεπε να πάει κρυφά και να κρυφτεί πίσω από τους θάμνους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα