Την ακολούθησε στο θάνατο
Ο Σάιμον Μόντζακ, σύζυγος της Μπρίτανι Μέρφι, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς το Δεκέμβριο, βρέθηκε χθες νεκρός στην οικία του στο Χόλιγουντ
- 24 Μαΐου 2010 18:36
Ο Σάιμον Μόντζακ, σύζυγος της Μπρίτανι Μέρφι, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς το Δεκέμβριο, βρέθηκε χθες νεκρός στην οικία του στο Χόλιγουντ, όπως δήλωσε η αστυνομία στους Λος Αντελές Τάιμς.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί.
“Έχουμε ντετέκτιβ στο σπίτι “, δήλωσε ο αρχιφύλακας Λουί Λοζάνο στους Tάιμς, προσθέτοντας “Διεξάγονται έρευνες. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα τις παράσχουμε”.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Μπράιαν Χάμφρεϊ δήλωσε ότι ανταποκρίθηκαν σε κλήση για “αίτημα απροσδιόριστης ιατρικής ανάγκης”.
Η πυροσβεστική υπηρεσία παρείχε ιατρικές υπηρεσίες στον Μόντζακ.
Έπειτα από το θάνατο της Μπρίτανι Μέρφι, οι φήμες για το σύζυγό της οργίασαν με αρκετούς να κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα, αλλά και… για εμπλοκή του στο θάνατό της.