Το BBC έδειξε... πορνό σε παιδιά

Το BBC έδειξε... πορνό σε παιδιά
© BBC

Διαβάστε γιατί ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών, έβγαλε από τα ρούχα τους, τους γονείς τους (Pics)

Σάλος  έχει προκληθεί στην Μεγάλη Βρετανία από την Προβολή  εκπαιδευτικού βίντεο σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών 9-11 ετών, από το BBC.

Διαμαρτυρόμενοι γονείς αναφέρουν ότι πρόκειται για πορνογράφημα, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, ισχυριζόμενοι ότι θα καταστρέψει την αθωότητα των παιδιών.

To  ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε  είναι μία ταινία γραφικών που απεικονίζει ένα ζευγάρι φτιαγμένο στο κομπιούτερ να κάνει σεξ, όπως κι ένα ζευγάρι κινουμένων σχεδίων, αλλά περιέχει και ακριβή και λεπτομερέστατη περιγραφή του τι συμβαίνει στο αντρικό και στο γυναικείο σώμα την ώρα της σεξουαλικής πράξης.

Το BBC έδειξε... πορνό σε παιδιά
© BBC

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν περιγραφές σχετικά με την αυτοϊκανοποίηση, τα "υγρά όνειρα", τον έρωτα ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου, καθώς και φωτογραφίες ενός ανδρικού σώματος, ενός γυναικείου κι ενός κοριτσιού προκειμένου να προβληθούν οι διαφορές ανάμεσα στα σώματα.

Η βουλευτής των Tory Andrea Leadsom, μετά τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε από έξαλλους γονείς, ανέφερε ότι παρακολούθησε το βίντεο και ντράπηκε καθώς θεωρεί πως πρόκειται για ταινία ενηλίκων. Ο υπουργός Εκπαίδευσης Nick Gibb δεσμεύθηκε να το ερευνήσει.

Το BBC έδειξε... πορνό σε παιδιά
© BBC

Όπως είπε "Λάμβάνω σοβαρά υπόψιν τους προβληματισμούς. Ζήτησαν να μου φέρουν το βίντεο ώστε να το δω και να αποφασίσω τι θα πράξουμε στη συνέχεια".

Από το BBC Active ανέφεραν ότι για το συγκεκριμένο βίντεο έχουν συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές και ειδικούς σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ενώ εκπρόσωπος ανέφερε "Όλες οι πηγές μας παρέχουν καθοδήγηση ανάλογα με την ηλικιακή καταλληλότητα. Καθετί είναι σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει σε καθηγητές να επιλέγουν στοιχεία που αισθάνονται πως είναι κατάλληλα για τους μαθητές τους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media and Internet
SHARE:

24Media Network