Το ‘γύρισε’ ο Λαζόπουλος και επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ

default image

Στο τελευταίο Τσαντίρι για φέτος, ο ηθοποιός έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα του χρέους, τον ΕΝΦΙΑ και την υπερφορολόγηση. "Δέχομαι πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο τον τελευταίο καιρό" σημειώνει κλείνοντας τη σεζόν ο Λαζόπουλος (vids)

Τελευταίο Τσαντίρι για φέτος και ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης από το θέατρο Βέμπω, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Ο ηθοποιός που έχει δεχτεί φέτος σκληρή κριτική για τη στάση του και το σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας, φαίνεται πως έλαβε το μήνυμα και στην τελευταία του εκπομπή άνοιξε πυρ κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λαζόπουλος μίλησε για ΣΥΡΙΖΑ που σκύβει το κεφάλι και συνεχίζει την ίδια πολιτική με τις απερχόμενες κυβερνήσεις, μίλησε ιδιαίτερα σκληρά για την πολιτική της κυβέρνησης που όπως είπε παίρνει τα σπίτια των πολιτών και τόνισε προς πάρα κατεύθυνση πως “αν στράβωσαν οι αριστεροί, δεν σημαίνει πως ίσιωσαν οι δεξιοί”.

Πάντως, κλείνοντας τη σεζόν, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για καιρούς που έχουν αγριέψει και έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται ο ίδιος προσωπικά. “Νομίζω δεν έχω ξαναδεχτεί τέτοιο πόλεμο” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Δεν βλέπουνε… δεν μπορεί ο λαός να ακολουθήσει πια. Κουράστηκαν να πληρώνουν. Μέχρι να βάλουν τα λεφτά στην τσέπη, τα έχουν δώσε σε εσάς. Δώστε 100€ πουρμπουάρ στον κόσμο, να τελειώνουμε. Αν είναι να πληρώνουμε την παραμονή μας στην Ευρώπη με τέτοιο τεράστιο κόστος, το λέει από μέσα του ο κάθε άνθρωπος ‘να πάει στο διάολο και η Ευρώπη και το ευρώ και η αλληλεγγύη τους και αυτές οι γελοίες συζητήσεις”.

“Το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Έλα ρε μεγάλε!! Αυτό το ξέραμε κι εμείς και δεν έχουν σπουδάσει. Και το χειρότερο είναι ότι κι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά! Είτε βλάκας είσαι, είτε έξυπνος, είτε αριστερός είτε δεξιός θα οδηγηθείς στο ίδιο αδιέξοδο”.

Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του, είναι ξένος

“Περιμένουμε την ανάπτυξη, με τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη κυρία μου; 700 εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες” ανέφερε για την κυβέρνηση και συμπλήρωσε:

Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης

“Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης. Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης”.

Σ’ αυτή τη χώρα μόνο οι τουρίστες περνάνε καλά

“Αυτή τη στιγμή, μόνο οι τουρίστες περνάνε καλά στη χώρα αυτή. 10.000 κατασχετήρια λογαριασμών, αρπάζουν ότι έχει ο καθένας. Τα δίνετε 400, 400 με τα capital conttrol, αλλά μέσα από τις τράπεζες τα αρπάζετε… βάλτε και κανένα capital control στις κατασχέσεις” ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για τις κατασχέσεις κατοικιών και τον ΈΝΦΙΑ.

Οι άνθρωποι έχασαν σε μια νύχτα όλοι, τις ιδιοκτησίες τους. Όλοι έγιναν ενοικιαστές από τη μία μέρα στην άλλη. Κληρονομούμε για πρώτη φορά χρέος στα παιδιά μας

“Τα σπίτια ανήκουν στους Έλληνες. Με τον ΕΝΦΙΑ που πρωτοσκέφτηκε ο κ. Βενιζέλος και έφερε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα αυτή. Τη μικροσπιτική καταστροφή. Οι άνθρωποι έχασαν σε μια νύχτα όλοι, τις ιδιοκτησίες τους. Όλοι έγιναν ενοικιαστές από τη μία μέρα στην άλλη. Κληρονομούμε για πρώτη φορά χρέος στα παιδιά μας. Τους δίνουμε σπίτια χρεωμένα και οι Έλληνες πολιτικοί παίρνουν δισεκατομμύρια μαύρα σε τσάντες – και ξέρω τι λέω, από τα λαθρεμπόριο καυσίμων, από τσιγάρα, από χασίς, από ναρκωτικά – και κουνάνε το δάχτυλο σε όσους βγάζουν κανονικά τα χρήματα τους” είπε χαρακτηριστικά.

“Αλλά εγώ αρνούμαι να πληρώνω τα κλεμμένα του Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη, του Παπαντωνίου, του ΠΑΣΟΚ που χρωστάει ένα σκασμό εκατομμύρια, του Χριστοφοράκου και των φίλων του, των Σημιτ-ανθρώπων, του πιο διεφθαρμένου κράτους που πέρασε από τη χώρα αυτή και στηρίχτηκε από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όλου αυτού του αληταριού. Γιατί εγώ και μνήμη έχω και δεν θα μου τη σβήσουν τα κανάλια που λειτουργούν σαν γομολάστιχες στις μνήμες μου”.

Αν στράβωσαν οι αριστεροί, δεν σημαίνει ότι ίσιωσαν οι δεξιοί

“Ήμουν εδώ, χθες στην χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρών, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας” σημείωσε ο ηθοποιός, αναφερόμενος σαφώς σε όσους τον έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν για τη θέση που έχει κρατήσει απέναντι στην παρούσα κυβέρνηση: “Αλλά αν στράβωσαν οι αριστεροί, αυτό δεν σημαίνει ότι ίσιωσαν οι δεξιοί… για να βάζουμε τα πράγματα στα ράφια τους και να μην είναι χύμα. Φτάνει τόση αμνησία”.

Ήμουν εδώ, χθες στην χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρών, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας

“Ήρθατε λοιπόν εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… τους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω. Τελειώσατε!” είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Ήρθε η αριστερά για να γίνουν τα σπίτια μας ωραίες φωτογραφίες, όλη η ζωή μας ένα άλμπουμ. Να σου δείξω το σπίτι των παιδιών μου, πριν μας το πάρουν οι τράπεζες”.

Δέχομαι πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Το καταλαβαίνω

“Φτάσαμε στο τέλος αυτής της χρονιάς, ποτέ δεν λέω τι θα κάνω του χρόνου, δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθατε εδώ όλα αυτά τα χρόνια γενικώς και κρατάτε εμένα, εμάς, το Τσαντίρι, την Ελλάδα” είπε κλείνοντας την εκπομπή για φέτος ο Λάκης Λαζόπουλος και συμπλήρωσε:

Έχω μάθει από τον πατέρα μου ότι τα δέντρα πρέπει να μένουν όρθια μετά τις καταιγίδες, κι εγώ θέλω να μένω όρθιος και πάντα με υπομονή να αντιμετωπίζω τα πράγματα

“Ξέρετε ότι η κατάσταση έχει αγριέψει και είναι καιρός πραγματικά αυτοί που έχουν το καλό να μπουν μπροστά, μην υποχωρούν, γιατί αυτοί έχουν έναν στρατό ολόκληρο και πολεμάνε μανιασμένα κι εγώ δέχομαι πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό νομίζω δεν έχω ξαναδεχτεί τέτοιο πόλεμο. Νομίζω το καταλαβαίνω, δικαιολογημένα, αλλά έχω μάθει από τον πατέρα μου ότι τα δέντρα πρέπει να μένουν όρθια μετά τις καταιγίδες, κι εγώ θέλω να μένω όρθιος και πάντα με υπομονή να αντιμετωπίζω τα πράγματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα