Το Σόι σου: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της κωμικής σειράς

Το Σόι σου: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της κωμικής σειράς

Πρεμιέρας συνέχεια για την ελληνική τηλεόραση και απόψε ήρθε η σειρά ενός σίριαλ που έρχεται από τα... παλιά. Ο Alpha επιστρατεύει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την κωμωδία που απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό (vid)

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι. Η κωμική σειρά της τηλεόρασης του Alpha γιορτάζει την έναρξη της τρίτης σεζόν και το πρώτο επεισόδιο της πρεμιέρας μυρίζει θάλασσας.

Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

«Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι» (α’ μέρος)

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν! Είναι και πάλι εδώ για έναν χειμώνα με περισσότερη ένταση και γέλιο. Πώς πέρασαν όμως το καλοκαίρι τους; Πού πήγαν διακοπές; Εκεί που προγραμμάτιζαν; Και η Λυδία γιατί δε μιλάει στον Σάββα από το πρωί; Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από ένα καλοκαιρινό flash back, γεμάτο με σκηνές του αγαπημένου μας σογιού σε θάλασσες, ξενοδοχεία, πισίνες και γραφικά σημεία της Καλαμάτας. Μετά λοιπόν από την Αθήνα, ήρθε η ώρα να δούμε όλους τους αγαπημένους μας ήρωες να αναστατώνουν και την Πελοπόννησο! Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πώς η 'Μουρμούρα' έκανε το 'Μπρούσκο' να παραμιλάει

SHARE:

24Media Network