Το Warner Bros World είναι η 1 δις δολαρίων απάντηση του Αμπού Ντάμπι στις απανταχού Disneyland

Το Warner Bros World είναι η 1 δις δολαρίων απάντηση του Αμπού Ντάμπι στις απανταχού Disneyland
Από την είσοδο του θεματικού πάρκου της Warner Bros στο Άμπου Ντάμπι. Ένας ολόχρυσος Bags Bunny Καλωσορίζει τους επισκέπτες AP

Άνοιξε της πόρτες του το μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο στον κόσμο, όπου όλος ο κόσμος της WB ξετυλίγεται σε ένα γιγαντιαίο κλειστό λούνα παρκ.

Πρεμιέρα έκανε για τους φανατικούς της διασκέδασης και του κόσμου της Warner Bros, το μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο Warner Bros World, στο νησί Yas, στο Άμπου Ντάμπι. Το πάρκο που μοιάζει με αντίστοιχα μέρη αναψυχής της Disney και άλλων εταιριών παραγωγής ανά τον κόσμο, καλύπτει έκταση 1,65 δις τετραγωνικά πόδια (ήτοι 48,7 δις τ.εκ.) και περιλαμβάνει χώρους από τον κόσμο της WB.

Επισκέπτης του πάρκου στο Άμπου Ντάμπι ποζάρει στο εμβληματικό παλαιολιθικό αυτοκίνητο των Flinstones AP

Από την Gotham City του Batman, στα τρομακτικά παιχνίδια εμπνευσμένα από τις ταινίας “Το Σκιάχτρο”, αλλά και την “κομικούπολη” όπου κανείς μπορεί να συναντήσει τους αγαπημένους ήρωες της Warner Bros, Μπαγκς Μπάνι, Ντάφι Ντακ και πάει λέγοντας.

Ο άνθρωπος αστραπή, ο Flash, δεν θα μπορούσε να λείπει από το θεματικό πάρκο AP

Το πάρκο στοίχισε 1 δις δολάρια Αμερικής και προσφέρει από την Τετάρτη που άνοιξε τις πόρτες του 29 διαφορετικές εμπειρίες διασκέδασης. Στην κεντρική πλατεία, την WB Plaza, οι υπεύθυνοι του πάρκου προβάλουν σε γιγαντοοθόνες εμβληματικές ταινίες της εταιρίας παραγωγής.

Ο Batman παρακολουθεί τους επισκέπτες στο Warner Bros World, που άνοιξε τις πόρτες του στο Άμπου Ντάμπι την Τετάρτη 25 Ιουλίου AP

Πάρτε μια γεύση από το νέο πάρκο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα