Δ. Μασούτης Α.Ε. – Ηγετική παρουσία στην Κέρκυρα με υπερδιπλάσια καταστήματα έναντι του ανταγωνισμού

Διαβάζεται σε 3'
Δ. Μασούτης Α.Ε. – Ηγετική παρουσία στην Κέρκυρα με υπερδιπλάσια καταστήματα έναντι του ανταγωνισμού

Επενδύσεις που ξεπερνούν τα €25 εκατομμύρια για την ανάπτυξη νέων καταστημάτων στα νησιά

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου, ανακαινισμένου, και μεγαλύτερου καταστήματος της Δ. Μασούτης στην Κέρκυρα, το οποίο βρίσκεται στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Λευκίμμης, εκτείνεται συνολικά σε 1.600 τ.μ. και απασχολεί 30 εργαζόμενους.

Η ηγετική παρουσία της Δ. Μασούτης στην Κέρκυρα αποτυπώνεται με την λειτουργία 18 καταστημάτων σε καίρια σημεία του νησιού, υπερδιπλάσιου αριθμού από τον αριθμό καταστημάτων του ανταγωνισμού, με τζίρο που ανέρχεται περίπου στο 4% του συνολικού τζίρου. Διαχρονικά η Δ. Μασούτης επενδύει στην ανάπτυξη στην Περιφέρεια ενισχύοντας τη δυναμική της μέσω οργανικής επέκτασης της παρουσίας της, γεγονός που συνάδει πλήρως με τη φιλοσοφία της για την παρουσία σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία με καταστήματα που ξεχωρίζουν για την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία που προσφέρουν στους καταναλωτές. Αξίζει να αναφερθεί πως στην Κέρκυρα, η εταιρεία απασχολεί συνολικά 314 εργαζομένους, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τοπική οικονομία, διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό χαρακτήρα που αποτελεί μια από τις βασικές αξίες της Δ.Μασούτης. 

Με το βλέμμα στραμμένο στην Περιφέρεια που βρίσκεται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Δ. Μασούτης Α.Ε. έχει καθιερώσει την παρουσία της μέσω της οργανικής ανάπτυξης στη Νότια Ελλάδα, το Αιγαίο και το Ιόνιο. Συγκεκριμένα, το πλάνο ανάπτυξης της Δ. Μασούτης για το 2024 αφορά επενδύσεις ύψους €25 εκατομμυρίων για νέα καταστήματα, μεταξύ των οποίων στις Τρεις Γέφυρες, τη Νέα Σμύρνη και τη Χαλκίδα, καθώς και για ανακαίνιση ακόμη 15 καταστημάτων, από τα οποία 12 στην Περιφέρεια και 3 στην Αθήνα.

Η Δ. Μασούτης έχει διανύσει 48 χρόνια επιτυχημένης πορείας με επίκεντρο πάντα τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, παρουσιάζει ισχυρή ανάπτυξη με ρυθμό πολλαπλάσιο του μέσου όρου της αγοράς και μερίδιο αγοράς 10% και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, στηρίζοντας παράλληλα τους τοπικούς παραγωγούς και τις τοπικές κοινωνίες και πραγματοποιώντας δράσεις με ισχυρό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα