H Lidl Ελλάς γιόρτασε 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας με ξεχωριστές γεύσεις δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου

Διαβάζεται σε 2'
H Lidl Ελλάς γιόρτασε 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας με ξεχωριστές γεύσεις δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου

Παρουσίασε τη γαστρονομική εκδήλωση “25 χρόνια Lidl Ελλάς – The Lunch Experience”, τιμώντας διαχρονικούς συνεργάτες της στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο των 25 χρόνων δραστηριοποίησής της στη χώρα, η Lidl Ελλάς διοργάνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 την επετειακή εκδήλωση “25 χρόνια Lidl Ελλάς – The Lunch Experience” που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki, παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ και στρατηγικών συνεργατών της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.  

Στα 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς, χαιρετίζοντας την εκδήλωση. «Φέτος, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς, καθώς γιορτάζουμε όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, αλλά και όλα όσα σχεδιάζουμε με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα. Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που οδηγήσατε τη Lidl Ελλάς στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού λιανεμπορίου. Συνεχίζουμε αυτό το όμορφο ταξίδι που έχει την Ελλάδα και τις γεύσεις της στο επίκεντρο». Το κοινό καλωσόρισε και η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς, η οποία ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την πολύχρονη εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία.

Σε χαλαρό κλίμα οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό γεύμα 5 πιάτων, δια χειρός του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef Λευτέρη Λαζάρου, σε συνεργασία με τον chef Απόστολο Αλτάνη και τον pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη. Το menu ήταν εμπνευσμένο από τις εκλεκτές γεύσεις της σειράς τοπικών και ποιοτικών προϊόντων «Νώμα» της Lidl Ελλάς, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε ανανεωμένη, επετειακή εμφάνιση.

Στο πλαίσιο των γενεθλίων της η εταιρεία προγραμματίζει το επόμενο διάστημα πλήθος ενεργειών για τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της, καθώς και πολυάριθμες δράσεις για τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους. 

Η Lidl Ελλάς, εδώ και 25 χρόνια, συμπορεύεται με τον τόπο και τους ανθρώπους, ώστε να προσφέρει καθημερινά τις πιο ποιοτικές γεύσεις στην καλύτερη τιμή. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα