Η ERGO Ασφαλιστική επεκτείνει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της εμπλουτίζοντας την εφαρμογή ERGO forMe

Διαβάζεται σε 2'
Η ERGO Ασφαλιστική επεκτείνει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της εμπλουτίζοντας την εφαρμογή ERGO forMe

Με τα προγράμματα Ζωής, Υγείας, Επένδυσης και Αποταμίευσης

Με όραμά της να προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της την βέλτιστη ψηφιακή εμπειρία, η ERGO Ασφαλιστική εμπλουτίζει την εφαρμογή πελατών ERGO forMe με νέα προγράμματα και υπηρεσίες.

Πλέον, οι πελάτες των προγραμμάτων Ζωής, Υγείας, Επένδυσης και Αποταμίευσης έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εύκολα και γρήγορα εγγραφή στην εφαρμογή και να έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, όπως:

  • Στοιχεία ασφαλιστηρίου συμβολαίου και συμβαλλομένων
  • Καλύψεις και ασφαλιζόμενα κεφάλαια
  • Ιστορικό κινήσεων ασφαλιστηρίου συμβολαίου
  • Εκκρεμείς οφειλές με δυνατότητα πληρωμής των σχετικών αποδείξεων μέσα από την εφαρμογή

Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες των επενδυτικών προγραμμάτων Unit Linked να παρακολουθούν μέσα από απλές και φιλικές προς τον χρήστη οθόνες την απόδοση των επενδύσεών τους στη νέα ενότητα «Οι επενδύσεις μου». Συγκεκριμένα, παρακολουθούν την τρέχουσα αξία και την τρέχουσα κατανομή των μεριδίων του επενδυτικού τους λογαριασμού, την τρέχουσα αξία εξαγοράς ασφαλιστηρίου, τη χρονική απόδοση της επενδυτικής τους επιλογής, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τις αποδόσεις των συνδεδεμένων αμοιβαίων κεφαλαίων.

Με τον εμπλουτισμό της εφαρμογής ERGO forMe, η ERGO Ασφαλιστική τηρεί τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της και να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

«Με τη συμμετοχή των προγραμμάτων Ζωής, Υγείας, Επένδυσης και Αποταμίευσης στην εφαρμογή ERGO forMe, κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την παροχή μιας ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης εμπειρίας ασφάλισης προς τους πελάτες μας», δήλωσε η κ. Πανωραία (Ρέα) Θελερίτη Διευθύντρια Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO Ασφαλιστικής.

Οι νέες λειτουργικότητες είναι διαθέσιμες μέσω του ergoforme.ergohellas.gr, στα application stores Android & iOS και θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό μέσα στο 2024.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα