Η GSK Ελλάδος Πιστοποιείται για το εργασιακό της περιβάλλον από το Great Place to Work

Διαβάζεται σε 2'
Η GSK Ελλάδος Πιστοποιείται για το εργασιακό της περιβάλλον από το Great Place to Work

Η GSK Ελλάδος ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης του Great Place to Work®

Η οποία αναγνωρίζει τις επιτυχημένες εργασιακές πρακτικές της εταιρείας που συντελούν στην ανάπτυξη και διατήρηση ενός ανθρωποκεντρικού, ποιοτικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Πιστοποίηση του Great Place to Work® αποδόθηκε στην GSK Ελλάδος, για το διάστημα Δεκέμβριος 2023 – Δεκέμβριος 2024, κατόπιν αξιολόγησης της εταιρείας από τους εργαζομένους της, η οποία βασίστηκε στην ανώνυμη και εμπιστευτική συμπλήρωση έρευνας που αφορούσε την εμπειρία των εργαζομένων από το εργασιακό περιβάλλον της GSK Ελλάδος και από τις πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, καθώς και την επίπτωση αυτών στην εργασιακή τους καθημερινότητα, την ικανοποίηση και τη δέσμευσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας Great Place to Work® Trust Index, η οποία απαρτίζεται από 60 κλειστές και 2 ελευθέρου σχολιασμού ερωτήσεις, οι εργαζόμενοι της GSK Ελλάδος, ξεπερνώντας κατά πολύ το ελάχιστο ποσοστό του 65%, όσον αφορά την συγκέντρωση θετικών απαντήσεων και των 45, κατ’ ελάχιστο, συμμετοχών που ορίζει ο θεσμός, κλήθηκαν να αξιολογήσουν διαφορετικές πτυχές της εταιρείας, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλάμβαναν την καθημερινότητα στο εργασιακό περιβάλλον, τα πρότυπα αλληλεπίδρασης και συνεργασίας με την ομάδα διοίκησης, τις διαδικασίες ενσωμάτωσης νέων εργαζομένων και τις εν γένει ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ο κ. Antonino Biroccio, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της GSK Ελλάδος, αναφέρει ότι «Η Πιστοποίηση του Great Place to Work®, την οποία λάβαμε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είναι μια αναγνώριση της δέσμευσή μας για την προώθηση μιας εργασιακής κουλτούρας όπου κάθε μέλος της εταιρείας μας αισθάνεται πολύτιμο. Η ευημερία, η εξέλιξη και η επιβράβευση των ανθρώπων μας σε ένα περιβάλλον σεβασμού, ίσων ευκαιριών και συμπερίληψης αποτελεί το θεμέλιο για τη δυναμική ανάπτυξη της GSK στην Ελλάδα».

Η κα. Αγγελική Βασιλάτου, HR Business Partner & Country Head της GSK Ελλάδος & Τσεχίας, δήλωσε σχετικά: «Η Πιστοποίηση του Great Place to Work® αναδεικνύει τις συλλογικές μας προσπάθειες για τη δημιουργία και συνεχή εξέλιξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας για το πολύπλευρο και πολυσήμαντο έργο τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε αδιάκοπα προς την κατεύθυνση της εργασιακής τους ανάπτυξης στο πλαίσιο ενός σύγχρονου, ανταγωνιστικού και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα