Η nrg διευρύνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη με τα εγκαίνια του δεύτερου της καταστήματος

Διαβάζεται σε 2'
Η nrg διευρύνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη με τα εγκαίνια του δεύτερου της καταστήματος

Το νέο κατάστημα στην Καλαμαριά αποτελεί έναν κόμβο καινοτομίας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης

Η nrg, μέλος του Ομίλου Motor Oil, συνεχίζει τη διεύρυνση του δικτύου της με την έναρξη λειτουργίας ενός νέου καταστήματος στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Η νέα προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων της nrg σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς ενισχύει την ισχυρή παρουσία της στην συμπρωτεύουσα, αλλά υπογραμμίζει επίσης την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών του πελατολογίου της εταιρείας.

Το κατάστημα στην Καλαμαριά εκφράζει τη δέσμευση της nrg να δημιουργήσει μια οικεία και διαδραστική εμπειρία για τους πελάτες, αντικατοπτρίζοντας το επιτυχημένο μοντέλο που καθιερώθηκε στο υπάρχον δίκτυο. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων έξυπνου σπιτιού, να ενημερωθούν για τα ολοκληρωμένα ενεργειακά προγράμματα και να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση από την καταρτισμένη ομάδα της nrg. Το κατάστημα βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά εμπορικό σημείο της Καλαμαριάς, στον πεζόδρομο, με εύκολη πρόσβαση, στην οδό Κομνηνών 80.

Με σχέδια επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της σε επτά σημεία έως τον Μάιο του 2024 και το άνοιγμα τριών ακόμη καταστημάτων κατά τη διάρκεια του φετινού έτους, η nrg είναι έτοιμη να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά και να εδραιώσει τη θέση της ως αξιόπιστος πάροχος ενέργειας σε όλη την Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα