Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 23η Εθελοντική Αιμοδοσία

Διαβάζεται σε 2'
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 23η Εθελοντική Αιμοδοσία
UNSPLASH

Ημερομηνία: Πέμπτη – Παρασκευή 15 & 16 Φεβρουαρίου

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνει την Πέμπτη και την Παρασκευή 15 και 16 Φεβρουαρίου την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πολύ σημαντική πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ζωές και να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Λόγω της μειωμένης εθελοντικής προσφοράς και των αυξημένων αναγκών που παρουσιάζονται, η συνεισφορά όλων μας, είναι απαραίτητη. Για το σκοπό αυτό, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και οι εργαζόμενοί του απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής στο ευρύ κοινό, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της δράσης.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα παρέχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για την αιμοληψία σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Αιμοδοσίας. Οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία θα υποβληθούν σε έλεγχο υγείας πριν την αιμοληψία και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποστείρωσης και αποστάσεων για την ασφάλεια τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα