Το ΕΜΣΤ διοργανώνει μια “food, wine and art” εμπειρία

Διαβάζεται σε 2'
Το ΕΜΣΤ διοργανώνει μια “food, wine and art” εμπειρία

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) συμμετέχει φέτος στο ανοιξιάτικο φεστιβάλ This Is – Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων.

Το ΕΜΣΤ συμμετέχει με μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας που διοργανώνει το Wine Style στο NYN ESTI, ένα πρωτοποριακό εστιατόριο που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ΕΜΣΤ.

Ένα μενού 6 πιάτων με θέμα το κρέας (Fauna) και την υπογραφή του Chef Σταμάτη Μισομικέ. Ένας συνδυασμός γεύσεων που βασίζεται στην ελληνική γαστρονομική παράδοση χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και βιώσιμες πρακτικές.

Το κάθε πιάτο συνοδεύεται από ένα διαφορετικό κρασί της premium σειράς του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, από τα οινοποιεία της Νάουσας και του Αμυνταίου που θα παρουσιαστούν από τον manager του Κτήματος, Νάσο Τσίτλικα.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στο NYN ESTI | Tel: +30 698 9438 866⁠ | Leof. Andrea Siggrou 51-53, Athina 117 43

Ώρα: 20:00

Θα προηγηθεί περιήγηση στις 19:00 για τους συμμετέχοντες, από τους επιμελητές του ΕΜΣΤ στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: «Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;»

Συμμετοχή : 75 ευρώ/άτομο (στη τιμή συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά του Κυρ-Γιάννη)

Κρατήσεις: καθημερινά στο τηλέφωνο +30 698 943 88 66

ΜΕΝΟΥ ΒΙΟΤΟΠΟΣ

  1. Μεδούλι καπνιστό με σκορδαλιά και φέτα τσαντίλας συνδυασμένο με Scaperdas Freres, Blanc de Noir NV, Κυρ-Γιάννη, Ξινόμαυρο (Methode Traditionnelle)
  2. Ταρτάρ μόσχου μακράς ωρίμανσης σε ΧΟ brandy και άγρια μανιτάρια συνδυασμένο με Αγκαθωτό 2022 Rosé, Κυρ-Γιάννη Ξινόμαυρο (ΠΓΕ Μακεδονία)
  3. Σουπιόρυζο με μάραθο, καρύδια και καιμάκι συνδυασμένο με Ντρούμο 2023, Κυρ-Γιάννη, Sauvignon Blanc (ΠΓΕ Φλώρινα)
  4. Κουνέλι με γαρύφαλλο και σέσκουλα, χαρούπι και σύκο συνδυασμένο με Ράμνιστα 2019, Κυρ-Γιάννη, Ξινόμαυρο (ΠΟΠ Νάουσα)
  5. Αρνάκι με θαλασσινά αρώματα, κολοκυθάκι και αγγούρι συνδυασμένο με Διάπορος 2019, Κυρ-Γιάννη, Syrah & Ξινόμαυρο (ΠΓΕ Ημαθία)
  6. Ανοιξιάτικα λουλούδια με γιαούρτι, κεράσια και άθερμο πετιμέζι συνδυασμένο με Χρυσογέρακας 2021, Κυρ-Γιάννη, Gewürztraminer & Μαλαγουζιά (ΠΓΕ Μακεδονία)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα