Πυροσβέστης συνελήφθη για εμπόριο ηρωίνης στη Λάρισα

Πυροσβέστης συνελήφθη για εμπόριο ηρωίνης στη Λάρισα

Διακίνηση ηρωίνης έκανε ένας πυροσβέστης στη Λάρισα, έχοντας μετατρέψει το σπίτι του σε αποθηκευτικό χώρο. Συνελήφθη μαζί με δύο ακόμα άτομα

Σε διακίνηση ηρωίνης στη Λάρισα εμπλέκεται ένας 36χρονος πυροσβέστης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (24/09) μαζί με δύο ακόμα άτομα.

Η δράση του πυροσβέστη είχε γίνει γνωστή στην αστυνομία μέσω πληροφοριών και είχε τεθεί σε διακριτική επιτήρηση το σπίτι του. Εν τέλει οι αρχές επενέβησαν, συλλαμβάνοντας έναν 32χρονο, με τον οποίο ο πυροσβέστης έμενε μαζί.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι και στο οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο πυροσβέστης με έναν 27χρονο, εντοπίστηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,4 γραμμαρίων, δύο ναρκωτικά δισκία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας με υπολείμματα ηρωίνης, νάιλον περιτύλιγμα για συσκευασία ναρκωτικών και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Ο 36χρονος και ο 32χρονος χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης και διακίνησης ηρωίνης το σπίτι του πρώτου, δίνοντας του ως αντάλλαγμα μέρος ποσότητα του ναρκωτικού ενώ το προόριζαν από κοινού για εμπορία.

SHARE:

24Media Network