Κ. Χατζηδάκης: Μετά το τρίτο και το τέταρτο μνημόνιο, τώρα μνημόνιο με τα Σκόπια

Κ. Χατζηδάκης: Μετά το τρίτο και το τέταρτο μνημόνιο, τώρα μνημόνιο με τα Σκόπια
Ο Κωστής Χατζηδάκης Eurokinissi

“Δεν είναι ισορροπημένη, είναι ετεροβαρής η συμφωνία με τα Σκόπια και δεν μας βρίσκει σύμφωνους” , δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

“Η συμφωνία με τα Σκόπια είναι ετεροβαρής. Εμείς δώσαμε το σύνθετο όνομα, δώσαμε την προοπτική ένταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων και ενώ δίνουμε αυτά, τα Σκοπια κρατάνε την μακεδονική γλώσσα και την ταυτότητα. Δεν είναι ισορροπημένη συμφωνία αυτή” , δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, στην εκπομπή “βρε καλώς τους” με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε ότι “με βάση τις δηλώσεις Κοτζια-Ζαεφ, φαίνεται ότι θα έχουμε αναγνώριση από την Ελλάδα της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής ταυτότητας. Δυο απαράδεκτες παραχωρήσεις από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. Στον βαθμό που αυτά ισχύουν εμείς θα είμαστε απέναντι στην συμφωνία.”

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη, ότι “μετά το τρίτο και το τέταρτο μνημόνιο αυτη την περίοδο έχουμε και ένα άλλο μνημόνιο που υπογράφει ο κ. Τσιπρας με τα Σκόπια.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα