Ρομά επιχείρησε να εγγράψει ως κόρη της Αλβανίδα στη Λάρισα

Ρομά επιχείρησε να εγγράψει ως κόρη της Αλβανίδα στη Λάρισα

Μία ημεδαπή ρομά πήγε μαζί με μια 31χρονη Αλβανίδα στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου και επιχείρησε να της βγάλει ταυτότητα, παρουσιάζοντάς την ως κόρη της

Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας για λογαριασμό μιας 31χρονης Αλβανίδας επιχείρησε να βγάλει μία 57χρονη Ελληνίδα ρομά, παρουσιάζοντάς την ως κόρη της, ωστόσο η προσπάθεια της απέτυχε παταγωδώς, αφού συνελήφθη.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (05/11) στον Τύρναβο Λάρισας. Η 57χρονη μαζί με την "κόρη" της και έναν 35χρονο ημεδαπό ρομά πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης με σκοπό να βγάλουν αστυνομική ταυτότητα στην 31χρονη. Μάλιστα παρουσίασαν και ένα φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης του δήμου Τυρνάβου, που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2013, στο οποίο η Αλβανίδα εμφανιζόταν ως παιδί της 57χρονης. Επίσης, ζήτησαν την αυτεπάγγελτη αναζήτηση πρόσφατου πιστοποιητικού γέννησης μέσω της αστυνομίας.

Η έρευνα των αρχών όμως αποκάλυψε ότι η 31χρονη όχι μόνο κόρη της 57χρονης δεν είναι αλλά έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Αποτέλεσμα ήταν και οι τρεις να συλληφθούν, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παράνομης εισόδου στη χώρα.

SHARE:

24Media Network