Ρουπακιώτης: Η επίθεση Ελλήνων εργοδοτών κατά εργαζομένων μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα ανασύρει απεχθείς εικόνες ενός δουλεμπορικού Νότου

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο υπ. Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης, για την επίθεση εναντίον μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, με αφορμή τη «δολοφονική», όπως τη χαρακτηρίζει σε σχετική ανακοίνωση, επίθεση εναντίον μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Ειδικότερα, ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε:

«Η βάρβαρη και απάνθρωπη ένοπλη επίθεση Ελλήνων εργοδοτών κατά εργαζομένων μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας ανασύρει απεχθείς εικόνες ενός δουλεμπορικού Νότου, που στη χώρα μας δεν έχουν καμία θέση.

Εκφράζω τον αποτροπιασμό και τη βαθιά ανησυχία μου για το φαινόμενο αυτό και τονίζω ότι η Πολιτεία θα επιβάλει την τήρηση της νομιμότητας και θα δώσει άμεση απάντηση στην εγκληματική αυτή ενέργεια. Ήδη απευθύνθηκα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την κατά προτεραιότητα διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».

Ωστόσο, καταλήγει ο υπουργός Δικαιοσύνης, «και η κοινωνία πρέπει να αποδοκιμάσει παρόμοιες συμπεριφορές αλλά και όποιες πολιτικές δυνάμεις τις στηρίζουν».

SHARE: