Αγωγές σε κίνημα "Δεν πληρώνω"

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ (PHASMA/Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ (PHASMA/Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) PHASMA

Αντεπίθεση στο κίνημα "Δεν πληρώνω" ξεκίνησαν οι εταιρίες εκμετάλλευσης των διοδίων με αγωγές σε 25 οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια. Με τη σειρά τους τα μέλη του κινήματος ανοίγουν τρία διόδια την Κυριακή

Σε τριπλό άνοιγμα διοδίων και την ελεύθερη διέλευση οχημάτων προχωρούν οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω»  που το πρωί της Κυριακής ξεκινούν κινητοποίηση διαμαρτυρίας μετά από την μήνυση της κατασκευαστικής εταιρίας σε 25 οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια για να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου οι Επιτροπές ενάντια της ακρίβειας σηκώνουν τις μπάρες στις Αφίδνες από τις 9.30 έως τις 10 το πρωί, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, στην έξοδο της Αττικής Οδού από τις 10.15 έως τις 10.40 το πρωί και στα διόδια της Ελευσίνας από τις 11.00 έως τις 13.00 το μεσημέρι.

Ωστόσο, και χθες Σάββατο 2 Οκτωβρίου οι Επιτροπές βρίσκονταν στα διόδια του Ρίου και από τις 11 το πρωί επέτρεπαν την ελεύθερη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς.

Παράλληλα, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

«Οι Επιτροπές Αγώνα ξεκίνησαν να πραγματοποιούν τοπικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά των διοδίων αλλά και τις μεθόδους επέκτασης του αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης κοινωνικών και συλλογικών αγαθών, καθώς και της καταστροφής του περιβάλλοντος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα της επιτροπής, ενώ σημειώνεται ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες και θα κατατείνουν σε μιά πανελλαδική συνδιάσκεψη στο άμεσο μέλλον. Η ημερομηνία θα καθοριστεί από τους συμμετέχοντες, μέσα από τις ανοιχτές και δημοκρατικές συνελεύσεις».

SHARE:

24Media Network