news 24/7

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών αρχηγών

Τι δηλώνουν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί και βουλευτές για τα έτη 2016 , 2017 και 2018. Οι καταθέσεις, τα ακίνητα και τα εισοδήματα. Η περιουσιακή κατάσταση Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Καμμένου, Βαρουφάκη

Λίνα Παπαδάκη

Η Λίνα Παπαδάκη αρνήθηκε προτάσεις για Γραφεία Τύπου κορυφαίων υπουργών

"Θέλω το χρόνο μου" διαμήνυσε η στενή συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, μετά την παραίτησή της από υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, εν αντιθέσει με άλλα στελέχη που είχαν προσυμφωνήσει ενώ ήταν σε θεσμικές θέσεις στην οδό Σεβαστουπόλεως

Σταύρος Θεοδωράκης

Στερεύει το νερό για το Ποτάμι - Πολύ κοντά το τέλος

Δύσκολα θα βρεθεί σοβαρός διάδοχος. Ο ορισμός του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του ΓΓ Αθλητισμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαφάνισε και τις ελάχιστες ελπίδες για επιβίωση, του σχήματος. Ουδείς σοβαρός να ηγηθεί με αξιώσεις- αρνείται και ο Μιλτιάδης Κύρκος

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στ. Θεοδωράκης: Αποχωρώ πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος, αλλά περήφανος

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στην Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι θα θεωρούσε «προδοσία» την «μεταπήδηση σε άλλη κομματική μαούνα», έκανε αυτοκριτική για τις επιλογές του Ποταμιού, ενώ δήλωσε περήφανος που το Ποτάμι δεν έκανε πολιτική όπως τα άλλα κόμματα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Αν Τσίπρας και Μητσοτάκης βγουν ενισχυμένοι από τις εκλογές, η ζωή μας θα είναι συνεχής εμφύλιος

"Το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών", τόνισε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Θεοδωράκης. "Δεν ανεχόμαστε την υποκρισία και τον συντηρητισμό", είναι το μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού στο 5ο σποτ του.

Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Μαυρίστε τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να μαυρίσετε την ψυχή σας ψηφίζοντας Δεξιά

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε πως το κόμμα του θα είναι έκπληξη και σε αυτές τις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι εκπροσωπεί κάτι πολύ σύγχρονο στην Ευρώπη που δεν πιστεύει ότι τα πράγματα ορίζονται με αριστερούς ή δεξιούς κανόνες.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Καλώ τους δημοσιογράφους να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate

Ο Σταύτος Θεοδωράκης αφού κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το Ποτάμι στις ευρωεκλογές είπε ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν να πάρουν πρωτοβουλία και να λάβει χώρα debate πολιτικών αρχηγών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού στη συζήτηση επί της προτάσεως του πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: Παρωχημένη δεξιά που φέρεται σαν δεινόσαυρος. Θα κάνουμε και κανένα ντιμπέιτ;

"Με τον Βέμπερ, με τους αριστεριστές συντρόφους του κ.Τσίπρα ή με τον Μακρόν" είναι σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού οι επιλογές στις ευρωεκλογές. Κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για προεκλογική συσκότιση: ““Τρεις ημέρες θέλετε να μιλάμε για τις κουμπαριές του Μητσοτάκη, τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα και τις βαρβαρότητες του Πολάκη”.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Τελετή αποχαιρετισμού μεγάλων ευκαιριών η σημερινή συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι με την ολοκλήρωση της συζήτησης για την Συνταγματική Αναθεώρηση χάνεται η ευκαιρία τολμηρών αλλαγών στα ζητήματα των μη κρατικών Πανεπιστημίων, του περιορισμού της βουλευτικής ασυλίας και της συναινετικής εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης για δημογραφικό: Οι αποφάσεις λαμβάνονται με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες

"Δυστυχώς οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες και όχι τις επόμενες γενιές" σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το δημογραφικό.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Θεοδωράκης: Στα λόγια όλοι απεχθάνονται τον λαϊκισμό αλλά τι κάνουν την κρίσιμη ώρα;

Για τον λαϊκισμό, τη Συμφωνία των Πρεσπών, την τακτική των μικρών εμφυλίων και την ανάγκη για μια γλώσσα αλήθειας από τους πολιτικούς, ώστε να αποτραπεί η βαρβαρότητα, μίλησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2019.

Θεοδωράκης από Χανιά: Πρώτη σκέψη στους ανθρώπους που είναι αποκλεισμένοι

"Στο τέλος της ημέρας να σκεφτούμε τη συμπεριφορά μας απέναντι στη φύση. Υπάρχει μια κλιματική αλλαγή και πρέπει να ληφθούν μεγάλες αποφάσεις στην Ε.Ε, ώστε αυτά τα φαινόμενα να μην είναι συνεχώς επαναλαμβανόμενα" τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Στ. Θεοδωράκης: Η ΝΔ συνεχίζει να ποτίζει με τυφλό εθνικισμό τους Έλληνες

"Το Ποτάμι δεν θέλει Βαλκάνια με μαύρες τρύπες" υπογράμμισε ο επικεφαλής του και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αρνείται "μια απόφαση ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή".

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, στο βήμα της Βουλής

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Αν δεν ψηφιστεί δεν θα πέσει ο Τσίπρας, αλλά ο Ζάεφ

Ο πρόεδρος του Ποταμιού επέκρινε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι πολιτεύεται, όπως ο Αλέξης Τσίπρας πριν το 2015 - Από σεβασμό θα απαντήσει από βδομάδα στο ερώτημα "ποιος σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού;"

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Αν έρθει πρόταση μομφής θα την ψηφίσω

"Θεωρώ ότι το πρόβλημα στα βόρεια σύνορά μας πρέπει να λυθεί τώρα" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών επαναλαμβάνοντας έτσι τη θετική του στάση έναντι της συμφωνίας- Δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τη μάχη με το Ποτάμι παρά τις αποχωρήσεις βουλευτών.

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Να αρπάξουμε αυτήν την ευκαιρία

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Να αρπάξουμε αυτήν την ευκαιρία

"Επιλέγω το πατριωτικό και όχι το κομματικό καθήκον" ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης και χαρακτήρισε δικαιολογημένη την διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όσοι παραμένουν στο Ποτάμι δεν θα πάνε αλλού.

Συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού

Ποτάμι: Ψήφο κατά συνείδηση στη συμφωνία των Πρεσπών

Τι αποφάσισε το πολιτικό συμβούλιο, που συνεδρίασε στον απόηχο της διαγραφής Δανέλλη και με διχασμένους βουλευτές και στελέχη. Προς την ψήφιση φέρονται να κλίνουν Θεοδωράκης- Μαυρωτάς. Απών από τη συνεδρίαση ο Λυκούδης που θα ψηφίσει υπέρ, σε καταψήφιση εμμένουν Ψαριανός- Αμυράς

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης

Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Σταύρο, μην κάνεις το έγκλημα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επισήμανε στα στελέχη του Ποταμιού ότι στην επικείμενη ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών "εύχομαι να μην κάνετε ούτε το έγκλημα, ούτε το λάθος" παρατηρώντας ότι "αν δεν υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση δεν υπάρχει κι η Συμφωνία".

Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Στο "παρών" προσανατολίζεται το Ποτάμι

Νέα δεδομένα για την πλειοψηφία της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πώς η Σεβαστουπόλεως αλλάζει γραμμή σε «ταυτοτικό» θέμα και πώς επηρεάζει η μετεκλογική (ή και προεκλογική) συνεργασία με τη ΝΔ. Θα την κυρώσει με λιγότερες από 151 ο Αλ. Τσίπρας; Τον Σπ. Δανέλλη αναμένεται να ακολουθήσουν Μιλτ. Κύρκος και Γ. Γραμματικάκης

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή

Η γλώττα λανθάνουσα του Θεοδωράκη: Δανέλλη, τον Κυριάκο τον ρώτησες;

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν εννοούσε βέβαια τον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά διερωτάτο εάν ο βουλευτής ρώτησε τους εθελοντές του κινήματος πριν αλλάξει θέση και αποφασίσει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά

Θεοδωράκης: Βολικό ψέμα ο ισχυρισμός του πρωθυπουργού ότι η χρεοκοπία βασίζεται στις ελίτ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για "βαρβαρολαγνεία", ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον προϋπολογισμό, αναφέροντας ότι έχει εκτοξεύσει τους έμμεσους φόρους και έχει ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο σε χαμηλές τιμές.

Παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη, με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;»  τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί ο Μητσοτάκης σχολίασε τα μπλε κορδόνια και τις κόκκινες κάλτσες του Θεοδωράκη

Οι ενδυματολογικές επιλογές του επικεφαλής του Ποταμιού στην παρουσίαση του βιβλίου του Χατζηδάκη στάθηκαν αφορμή για πολιτικές αιχμές από τον πρόεδρο της ΝΔ. Το μικρόφωνο και η καρφίτσα της Κρήτης

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του Βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη

Μητσοτάκης - Θεοδωράκης έρχονται πιο κοντά, αλλά διαψεύδουν "νταραβέρια"

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί προεκλογικής συναλλαγής με το Ποτάμι, αν και συμφωνούμε στις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Περιμένουμε τα τελικά κείμενα της συμφωνίας των Πρεσπών και θα τα πούμε στη Βουλή, είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και διεμήνυσε στο Μαξίμου ότι δε δέχεται υποδείξεις.

Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Μαξίμου: Να απαντήσει ο Στ. Θεοδωράκης αν έχει αλλάξει στάση για το Σκοπιανό

"Ωραίο το χιούμορ, κι εμείς γελάσαμε. Ωστόσο, θα περιμέναμε και μια απάντηση επί της ουσίας" αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου μετά από ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού περί "παζαριών".

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης σε συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος

Το νέο βιβλίο Χατζηδάκη θα παρουσιάσουν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης

«Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του αντιπροέδρου της ΝΔ, που θα παρουσιαστεί στις 10 Δεκεμβρίου από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρο του Ποταμιού, σε μία ενδιαφέρουσα πολιτικά κοινή εμφάνιση

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Υψηλοί τόνοι στις παρεμβάσεις των πολιτικών αρχηγών για την αναθεώρηση

"Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί το Σύνταγμα για πολιτική σκοπιμότητα, ο Μητσοτάκης τον ανταγωνίζεται στο λαϊκισμό" είπε η Γεννηματά. Υποκρισία να μην τεθεί προς αναθεώρηση το 16 σχολίασε ο Θεοδωράκης. Για κάλπικο διπολικό καυγά έκανε λόγο ο Κουτσούμπας. Αναθεώρηση του 86 αναδρομικά για 20ετία ζήτησε ο Καμμένος

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Συμφέρον της Ελλάδας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης

Αριστεροί και δεξιοί ευρωσκεπτικιστές θέλουν μια Ευρώπη στάσιμη, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού από το Παρίσι, εκφράζοντας τη στήριξη του στην προσπάθεια Μακρόν να δημιουργηθεί συμμαχία των πραγματικά Ευρωπαίων

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο τρίτο συνέδριο του κόμματος

Ο Σταύρος μπορεί να είναι χρήσιμος, αρκεί να το αποδείξει

Η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού προς τις επόμενες εκλογές είναι απλώς το τελευταίο χαρτί που ο επικεφαλής του Ποταμιού οφείλει να παίξει πριν αποφασίσει η Ιστορία -και το εκλογικό σώμα- την τύχη του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Θα κατέβουμε αυτόνομα στις εκλογές - Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικούς χωρίς βαρίδια

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά αποκλειστικά στο NEWS247 για το συνέδριο του Ποταμιού και τονίζει ότι δεν θα ξαφνιαστεί αν ο Μαυρωτάς επιλεγεί για αντιπρόεδρος του κόμματος. "Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδεχόμενο να φύγουν βουλευτές" και τονίζει πώς "ήταν λάθος εκτίμηση" η απόφαση για συμμετοχή στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην 83η ΔΕΘ

Θεοδωράκης για Μπακογιάννη: Το Ποτάμι δεν στηρίζει κόμματα, στηρίζει δημάρχους

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αποσυνδέει τη στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων από συνεργασία με ΝΔ, ενώ τονίζει ότι το κόμμα του ψηφίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δε θα στηρίξει την κυβέρνηση σε ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στ. Θεοδωράκης: Για την κυβέρνηση η ασφάλεια στους δρόμους είναι ένα τριτεύον θέμα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ "αδυνατούν να συγκρουστούν με τις μικρές και μεγάλες συμμορίες που χτυπούν όποιον θέλουν, όπου θέλουν - πότε με καλάσνικοφ και πότε με μολότοφ".

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Δυνατό Ποτάμι για κυβερνητικές λύσεις την επομένη των εκλογών

Την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα επανέλαβε ο επικεφαλής του Ποταμιού από την Κρήτη όπου συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο. Ζήτησε να δεσμευτούν Τσίπρας- Μητσοτάκης ότι δε θα έχουμε εκλογές με αφορμή την εκλογή ΠτΔ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ποτάμι: Να καταργηθεί το αυτόφωρο για «εγκλήματα τιμής» που τελούνται από τον τύπο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και σύσσωμη η ΚΟ του Ποταμιού κατέθεσαν τροπολογία με αφορμή την πρόσφατη κράτηση δημοσιογράφων μετά από μήνυση του Καμμένου, την οποία χαρακτήρισαν ντροπή για το δικαιϊκό σύστημα και τον πολιτικό πολιτισμό μιας ευρωπαϊκής χώρας

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην 83η ΔΕΘ

Θεοδωράκης: Αυτόνομο το Ποτάμι στην επόμενη εκλογική μάχη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι όποιος διαφωνει με την αυτόνομη πορεία θα πρέπει να το θέσει στο συνέδριο. Τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά είπε πως εάν δεν ψηφίσει Καμμένος, πρέπει να γίνουν εκλογές. Δε θα εγκατελείψουμε το φίλο Μπουτάρη, δήλωσε