ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΤΣΗΣ

Ο Σταύρος Δημητρίου Κελέτσης γεννήθηκε το 1965 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι δικηγόρος και δικηγορεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Θήτευσε βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2004 - 2009. Εκλέχτηκε εκ νέου βουλευτής μετά τις εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019. Εργάστηκε ως Ειδικός Συνεργάτης για δύο χρόνια (1990 - 1992) στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, ως υπεύθυνος Ιδεολογικού και Πολιτικού Σχεδιασμού με Πρόεδρο τότε τον Κωστή Χατζηδάκη, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Υπηρέτησε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Έβρου την περίοδο 1994-1998. Το 2007 η Νομαρχιακή Παράταξη «Συνεργασία για τον Τόπο μας», της οποίας ήταν επικεφαλής ως υποψήφιος Νομάρχης, ήρθε πρώτη στον Έβρο με ποσοστό άνω του 50%, πλην όμως δεν εξελέγη λόγω του εκλογικού συστήματος και του αποτελέσματος στο νομό Ροδόπης.

Χρήστος Καλογρίτσας.

Προανακριτική: Στην τελική ευθεία για πόρισμα - Έκθεση της ΤτΕ... εκθέτει το κατηγορητήριο

Σύντομα η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλή λέει ο πρόεδρος της επιτροπής Σταύρος Κελέτσης. Τέλος στην κακόγουστη παράσταση, δηλώνει ο Νίκος Παππά.

Βουλή: Ο Σταύρος Κελέτσης πρόεδρος της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Νίκο Παππά

Βουλή: Ο Σταύρος Κελέτσης πρόεδρος της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Νίκο Παππά

Ο βουλευτής Έβροτ της ΝΔ, θα προεδρεύσει επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικά αδικήματα, που φέρεται να τέλεσε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για την εποπτεία των ΜΜΕ, Νίκος Παππάς.