Αμέσως μετά τις κάλπες το Συνέδριο της Σύμης από τον Γιώργο

Αμέσως μετά τις κάλπες το Συνέδριο της Σύμης από τον Γιώργο
Γιώργος Παπανδρέου Eurokinissi

Στο Σίσι του Λασιθίου. Θα ακολουθήσει το διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης και δικτύωσης των νέων

Εξακολουθεί να δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου διοργανώνει και φέτος το Συμπόσιο της Σύμης, με σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Το Συμπόσιο της Σύμης θα ξεκινήσει την επομένη των εκλογών και θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σίσι του Λασιθείου.

Οι συμμετέχοντες, μάλιστα, έλαβαν την εξής πρόσκληση:

Το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου διοργανώνει και φέτος το διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης και δικτύωσης νέων, Young Leaders Project 2019, αυτή τη φορά στην Κρήτη, μεταξύ 11-14 Ιουλίου, με τη συνέργεια του 21ου «Συμποσίου της Σύμης».

Στόχοι του τετραήμερου προγράμματος είναι η ενίσχυση των ηγετικών ικανοτήτων ενεργών πολιτών στη σφαίρα δραστηριοποίησής τους (δημόσια, ιδιωτική και κοινωνίας των πολιτών), καθώς και η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και καλών πρακτικών με κοινωνικό αποτύπωμα και συλλογικό όφελος.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.youngleadersproject.org, όπου είναι διαθέσιμη η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η ενημέρωση των φετινών συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Νεότερα προσεχώς…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα