Η “απάντηση” Αυτιά στο “όχι” Μητσοτάκη

Η “απάντηση” Αυτιά στο “όχι” Μητσοτάκη
Ο Γιώργος Αυτιάς Eurokinissi

"500.000 η βάση των ψήφων Αυτιά" σύμφωνα με έρευνα γνωστού Πανεπιστημίου. Δυο χρόνια επέκτεινε την Τετάρτη το συμβόλαιό του με τον "Σκάι",κίνηση που εκτιμάται ως απάντηση στον πρόεδρο της ΝΔ, καθώς σημαίνει άρνηση του Αυτιά να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.

Για δυο χρόνια επέκτεινε την Τετάρτη το συμβόλαιό του με τον “Σκάι” ο Γιώργος Αυτιάς.

Η κίνηση αυτή εκτιμάται ως απάντηση στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην τον συμπεριλάβει στο “γαλάζιο” ευρωψηφοδέλτιο. Και αυτό επειδή το διετές νέο συμβόλαιο σηματοδοτεί την απόφαση του γνωστού παρουσιαστή να μην είναι υποψήφιος στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εθνικές εκλογές, όπως ήταν η πρόταση της ηγεσίας της ΝΔ.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος του Γ.Αυτιά αποδίδουν το “κόψιμό” του από το ευρωψηφοδέλτιο στη δυναμική που εμφανίζει, καθώς έρευνα γνωστού πανεπιστημίου του δίνει ως “κάτω όριο” σταυρών στο ευρωψηφοδέλτιο τις 500.000!

Τα ίδια πρόσωπα φέρουν ως βασικούς εισηγητές της μη συμμετοχής του στο ευρωψηφοδέλτιο τον “Ρασπούτιν της ΝΔ” και την “πράσινη Μαρία”, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερα στοιχεία για το ποιους εννοούν.

ΥΓ Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που εν ενεργεία ευρωβουλευτής δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο-όχι με δική του απόφαση- και εάν τότε η ΝΔ στραφεί και πάλι στον γνωστό δημοσιογράφο…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα