Απειλούσε τη ζωή του Κοτζιά, τον βρήκαν και του έκαναν συστάσεις

Απειλούσε τη ζωή του Κοτζιά, τον βρήκαν και του έκαναν συστάσεις
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

Το γεγονός συνέβη πριν την παραίτηση του πρώην πλέον υπουργού Εξωτερικών και την είχε αναλάβει η αντιτρομοκρατική. Με εξαίρεση το tweet του πρωθυπουργού κανένα κόμμα δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τις απειλές.

Ο Νίκος Κοτζιάς έχει δεχθεί πολλές τηλεφωνικές απειλές για τη ζωή του, ενώ έχει δεχθεί και δέματα με σφαίρες ή με αίμα, καθώς και επιστολές.

Στο διάστημα που ήταν υπουργός Εξωτερικών οι συνεργάτες του και η ασφάλεια στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας κατόρθωσαν και βρήκαν κάποιον που τον απειλούσε για τη ζωή του. Την υπόθεση ανέλαβε η αντιτρομοκρατική, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο πρόσωπο στο σπίτι του και του έκανε απλώς …συστάσεις να μην το ξανακάνει! Το γεγονός μάλιστα προκάλεσε ψύχρανση στις σχέσεις του τότε υπουργού Εξωτερικών με τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, παρά την στενή προσωπική και πολιτική σχέση που τους ένωνε. Είναι δε αξιοσημείωτο ότι καμία άλλη υπόθεση απειλών κατά της ζωής του πρώην υπουργού Εξωτερικών δεν έχει έως σήμερα διαλευκανθεί!

Αξίζει να επισημανθεί επίσης ότι με εξαίρεση το tweet του πρωθυπουργού κανένα κόμμα, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής που σε κάθε ευκαιρία μεγαλύτερης ή μικρότερης «ανομίας» , εξέδωσαν καταδικαστική ανακοίνωση των νέων απειλών κατά της ζωής του πρώην υπουργού Εξωτερικών! Άλλοι γιατί κρατούν αποστάσεις από τον Νίκο Κοτζιά, άλλοι γιατί «χαϊδεύουν» με κάθε τρόπο τους «μακεδονομάχους» και άλλοι και …για τα δυο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα