Μεταξύ των 64 και ο … “Γερούν γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά”

Μεταξύ των 64 και ο … “Γερούν γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά”
Ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ AP Photo/Olivier Matthys

«Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον τζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες» δήλωνε στηρίζοντας τον Γ. Ντάισελμπλουμ ο ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ.

Μεταξύ των 64 προσωπικοτήτων του προοδευτικού κέντρου- όπως αυτοαποκαλούνται- είναι, αν και πέρασε απαρατήρητο, ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Λυκούργος Λιαρόπουλος.

Φανταζόμαστε πως τον θυμάστε.

Ο Λ. Λιαρόπουλος, στέλεχος τότε του Ποταμιού, είχε γράψει ιστορία, γράφοντας στο facebook το περίφημο … «Γερούν, γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά» στηρίζοντας τον τότε Πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στους εκβιασμούς του κατά της χώρας.

«Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον τζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες» έγραφε στο facebook ο Λ. Λιαρόπουλος και περίπου …πανηγύριζε: Ευτυχώς ο ολλανδός δεν μάσησε»! Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, βεβαίως, μπορεί να είναι περήφανος ακόμα για τις απόψεις του!

Οι υπόλοιποι 63 όμως πώς τον συμπεριέλαβαν στο κείμενό τους; Πιστεύουν ότι όλα ξεχνιούνται τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα; Ή κατά βάθος πολλοί εξ αυτών συμφωνούν κατ’ ουσίαν με το … «Γερούν γερά»;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα