Ο Νάσος Ηλιόπουλος συγγραφέας της Διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Ο Νάσος Ηλιόπουλος συγγραφέας της Διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Ο Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Ενδεικτικό της αύξησης των μετοχών του νεαρού στελέχους στο εσωκομματικό Χρηματιστήριο, καθώς έως τώρα συγγραφέας των διακηρύξεων και των θέσεων υπήρξε ο Αριστείδης Μπαλτάς. Στον Λευτέρη Κρέτσο προτάθηκε να αναλάβει “μάνατζερ” στα κομματικά μέσα, αλλά αρνήθηκε.

Ανεβαίνουν κατά πολύ οι μετοχές του Νάσου Ηλιόπουλου στο εσωκομματικό Χρηματιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νεαρό -σύμφωνα με τα …στάνταρς του ελληνικού πολιτικού συστήματος- στέλεχος της Κουμουνδούρου, βλέπετε, συγγράφει τη Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κάτι που αποτελεί σημαντική πολιτική αποδοχή του από τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του χώρου. Είναι χαρακτηριστικό πως Σχέδια Διακηρύξεων ή Πολιτικών Θέσεων έως τώρα συνέγραφαν αρκετά έμπειρα στελέχη, ο καθηγητής και πρώην υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς, για παράδειγμα, είχε έως τώρα γράψει τα περισσότερα κείμενα της Κουμουνδούρου.

Η συγγραφή της Διακήρυξης από τον Νάσο Ηλιόπουλο, που -κατά κοινή ομολογία- έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, ενισχύει τις πληροφορίες που είχαν δημοσιεύσει τα “Παιχνίδια Εξουσίας” πως είναι το βασικό φαβορί για τη θέση του Γραμματέα της νέας ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως αυτή θα προκύψει από το Συνέδριο που είναι προγραμματισμένο αρχές Μαρτίου. Πολύ περισσότερο που το νεαρό στέλεχος είναι αποδεκτό και από την “Κίνηση των 53”. Όσο αφορά στη Διακήρυξη, το Σχέδιό της είναι έτοιμο και το επεξεργάζεται στην τελική του μορφή, πριν παρουσιαστεί στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε πρόταση στον πρώην υφυπουργό Λευτέρη Κρέτσο να αναλάβει, ως μάνατζερ, την ευθύνη των μέσων ενημέρωσης που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον πρώην υφυπουργό. Τέλος, ο Δημήτρης Καραμάνης, ένα ικανότατο νεαρό στέλεχος, που ήταν υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα