Ποιοι είναι οι αντιστασιακοί που καλεί ο Προκόπης Παυλόπουλος στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Ποιοι είναι οι αντιστασιακοί που καλεί ο Προκόπης Παυλόπουλος στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο
Ο εσωτερικός χώρος του Προεδρικού Eurokinissi

Ποιοι θα βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης στους κήπους της Προεδρίας, με την παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής να ψάλει τον εθνικό ύμνο.

Περίπου 1.100 αντιστασιακοί του αντιδικτατορικού αγώνα έχουν κληθεί το βράδυ της Τετάρτης στους κήπους του Προεδρικού μεγάρου, στη δεξίωση που διοργανώνει ο Προκόπης Παυλόπουλος για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Εκτιμάται ότι στο τέλος θα βρεθούν στη δεξίωση περίπου 850, καθώς πολλοί βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία και έχουν προβλήματα υγείας, προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να παραβρεθούν.

Στη δεξίωση, όπου και φέτος δεν καλούνται οι σύζυγοι ώστε να μην μετατραπεί η επέτειος σε life style εκδήλωση έχουν κληθεί όλα τα μέλη της κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, καθώς και οι έλληνες ευρωβουλευτές, ο έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, σωμάτων ασφαλείας, της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης, ενώ για πρώτη φορά τον εθνικό ύμνο θα ψάλει η παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής.

Τα «Παιχνίδια Εξουσίας» δημοσιεύουν τη λίστα με τα ονόματα των αντιστασιακών που έχουν κληθεί το βράδυ της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για να δείτε όλα τα ονόματα σε μεγέθυνση, πατήστε “Ζoom In” και για να μετακινηθείτε από σελίδα σε σελίδα πατήστε “Next” και “Previous”

https://www.news247.gr/download/5859//562000/antiantistasi.pdf

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version