Στο Κοινοβούλιο της Βαυαρίας και στην Οξφόρδη ο Νίκος Κοτζιάς

Στο Κοινοβούλιο της Βαυαρίας και στην Οξφόρδη ο Νίκος Κοτζιάς
Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς -

Απομονώθηκαν στο Μόναχο οι ελάχιστοι προβοκάτορες, ο επικεφαλής των οποίων είχε έρθει στη γερμανική πόλη από την Ελβετία!

Στο Κοινοβούλιο της Βαυαρίας, προσκεκλημένος των Πρασίνων, αλλά και στην Οξφόρδη μιλάει τις αμέσως επόμενες ημέρες, ο Νίκος Κοτζιάς την ομιλία του οποίου στο Μόναχο δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν οι λίγοι προβοκάτορες.

Η ομιλία του πρώην υπουργού Εξωτερικών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Διάλογος» του Μονάχου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία με την συζήτηση να κρατάει πάνω από τρεις ώρες.

Θλιβερά ακροδεξιά στοιχεία επιχείρησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση, απειλώντας τον ομιλητή, ο οποίος και τους απάντησε, ενώ η γενικευμένη κατακραυγή από το ακροατήριο τους οδήγησε στην έξοδο. Όπως, μάλιστα, έγινε γνωστό ο επικεφαλής τους μετέβη στο Μόναχο από την Ελβετία, ενώ τα μεμονωμένα ακραία στοιχεία έκαναν λόγο για «εσχάτη προδοσία» και «κρεμάλες».

Υ.Γ.: Είναι εντυπωσιακό πως ελληνικά διαδικτυακά μέσα έσπευσαν να υιοθετήσουν για μία ακόμα φορά τους προβοκάτορες, αποτελώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο- ηθελημένα ή όχι- τους χορηγούς της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα