Σύσκεψη στο Μαξίμου: Οριστικές αποφάσεις για τον Πάνο Καμμένο

Σύσκεψη στο Μαξίμου: Οριστικές αποφάσεις για τον Πάνο Καμμένο
Ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένος Eurokinissi

Εισηγήσεις στον Πρωθυπουργό να απομακρύνει τον Πάνο Καμμένο, έστω και αν τώρα δηλώνει ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Έντονος προβληματισμός αλλά και οργή επικρατεί σε κυβερνητικά στελέχη για τις παλινωδίες του προέδρου των ΑΝΕΛ που εκθέτουν κατα πολλούς και την κυβέρνηση και την χώρα. Αντίστοιχος προβληματισμός επικρατεί και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας” να απομακρύνει τον Πάνο Καμμένο από την κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι τώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τουιτάρει ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. “Αυτό το λέει τώρα, σε λίγο θα πει άλλα” δηλώνουν χαρακτηριστικά κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνουν ταυτόχρονα ότι ο Πάνος Καμμένος προκαλεί σημαντική φθορά στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό με την συμπεριφορά του.

‘Αλλες εισηγήσεις προτείνουν να ζητηθεί από τον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει “οικειοθελώς” από την κυβέρνηση μόλις ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από το Κοινοβούλιο της ΦΥΡΟΜ. 

Το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να αναλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα – ίσως και απόψε Παρασκευή- τις οριστικές του αποφάσεις σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα