Στην Καβάλα το πρωτοχρονιάτικο λαχείο των 6.000.000 ευρώ

Τρικαλινοπί επιλέγουν Πρωτοχρονιάτικα (Κρατικά) λαχεία από λαχειοπώλη στην κεντρική πλατεία της πόλης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΡΑΣ)
Τρικαλινοπί επιλέγουν Πρωτοχρονιάτικα (Κρατικά) λαχεία από λαχειοπώλη στην κεντρική πλατεία της πόλης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΡΑΣ) EUROKINISSI

Ένας υπερτυχερός από την Καβάλα αγόρασε τη "χρυσή" πεντάδα του πρωτοχρονιάτικου Κρατικού Λαχείου

Ένας επαγγελματίας από την Καβάλα, πατέρας τριών παιδιών, είναι ο υπερτυχερός του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου.

Το "χρυσό" λαχείο πουλήθηκε από νεαρό πλανόδιο λαχειοπώλη, ο οποίος, χθες, δεν έκρυβε τη χαρά του κι έδειχνε σε όλους μέσα στην πόλη τη φωτοτυπία του τυχερού λαχνού, που κερδίζει περίπου 3.500.000 ευρώ (μετά την παρακράτηση φόρου).

Ο υπερτυχερός δεν εμφανίστηκε ακόμη, αλλά σύμφωνα με το νεαρό λαχειοπώλη είναι ένας οικογενειάρχης που οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά τον τελευταίο καιρό.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, απ' όπου προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό ο νεαρός και στη συνέχεια τον πούλησε, ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ο κάτοχος του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου, αλλά μόνο δύο Καβαλιώτες που κατέχουν από ένα δελτίο των 500.000 ευρώ (έκαστο). Πρόκειται για άτομα μέσης ηλικίας, επίσης οικογενειάρχες.

Το πρακτορείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας, αποδεικνύεται γούρικο, αφού από το ίδιο πουλήθηκε τον περασμένο Μάιο και ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου, που κέρδισε 2,1 εκατομμύρια ευρώ, όπως και το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο του 2006.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network