Στις φυλακές ο Σπανός και 4 ακόμα για λαθρεμπόριο καυσίμων

Στις φυλακές ο Σπανός και 4 ακόμα για λαθρεμπόριο καυσίμων
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Στον Κορυδαλλό οδηγούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων ο Γιώργος Σπανός και 4 ακόμα κατηγορούμενοι

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, καθώς και άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Όλοι τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για έναν υπεύθυνο εγκαταστάσεων ΕΤΕΚΑ, έναν τελωνειακό υπάλληλο, έναν μηχανικό πλοίου, καθώς και τον συνδικαλιστή και τμηματάρχη της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ.

Ελεύθεροι, ωστόσο, με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Κυριακή τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ελεύθερη με όρους (εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή της σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα) αφέθηκε επίσης το Σάββατο μια γυναίκα, συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι.

Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 24 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 15.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα