24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: “ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ”

Ο πολύ καλός παρουσιαστής εξηγεί γιατί γίνονται τόσο συχνά λάθη στις απαντήσεις του “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος”.

Είναι φτηνή η παραγωγή, ένας άνθρωπος παλεύω μόνος μου, πόσα να ξέρω; Όλα τα λεφτά τα ρίξανε στο μηχάνημα αυτό μπροστά μας για να φαίνεται ψαρωτικό. Ντάξει, δεν λέω, μην είμαστε και ματζίρηδες σαν τον Φερεντίνο που έβαψε εκεί κάτι καφάσια, καλά κάναμε. Κοστίζει το καλό. Αλλά βάλε και πέντε ανθρώπους σε άλλες θέσεις.

Πήρανε έναν άνθρωπο όλο κι όλο για τις ερωτήσεις και μετά δεν τους έφταναν τα λεφτά για να πάρουν κι έναν για τις απαντήσεις. “Και πολύ ασχοληθήκαμε”, μου λένε, “κάν’ το μόνος σου”. Εγώ τις βγάζω απ’ το μυαλό μου, θα το πω, γιατί να ντραπώ; Δεν τη φοβήθηκα ποτές μου τη δουλειά.

Αλλά όχι όλες. Βρήκα πάνω στο χωριό μια εγκυκλοπαίδεια από το 1952, ό, τι θέλω το ‘χει εκεί. Απίστευτα πράματα ρε παιδιά, τι έχει εκεί μέσα, τι θάματα είναι τούτα; Δεν τα βάζει ο νους του ανθρώπου.

Αφού καμιά φορά κάθομαι έτσι και χαζεύω και μόνος μου, διαβάζω σαν να έχω και εγώ να κερδίσω κάτι, πώς να σας το πω, λες και η γνώση έχει κάποια σημασία.

Τώρα ΟΚ, έχει τύχει να πέσουν κάποιες ερωτήσεις και να μη βρίσκω την απάντηση γιατί μπορεί να μου λείπει και κανάς τόμος, δεν τους έχω όλους. Πχ αν πέσει ερώτηση από το Γ έως το Ε, γεια σας, δεν έχω ιδέα, δεν τις ξέρω τις απαντήσεις, αυτά τα βιβλία λείπουν.

Ε, εκεί αναγκάζομαι και τα βγάζω απ’ την κοιλιά μου. Το ίδιο και αν είναι για καμιά λέξη που αρχίζει από “Κ”, “ΜΠ”, “ΝΤ” ή “ΓΚΝΤ” ή “ΤΖΜΠΝΤΓΚΝΤ”

Επίσης μη ρωτήσετε και κάτι που να έγινε μετά το 1952. Όλα τα υπόλοιπα όμως είναι από εκεί μέσα, η δουλειά είναι 100% επαγγελματική. Δεν ανοίγουμε κουτιά εδώ στην τύχη, θέλει γνώσεις το παιχνίδι.

Θα γίνουν και λάθη, άνθρωποι είμαστε. Θα γίνουν όμως και σωστά.

Τέλος πάντων. Αν τους αρέσει. Αν δεν τους αρέσει ας βάλουνε τον Σεφερλή παρουσιαστή να χάνει ο παίκτης και μαζί να τον κοροϊδεύει για τα κιλά του ή το ύψος του. Με ζάλισαν.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα