24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΧΙΠΣΤΕΡ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Ένας από τους πιο παλιούς ψεκασμένους, με πάνω από 25 χρόνια καριέρας στον χώρο, εξηγεί γιατί χάλασε η φάση τους τώρα που έγινε εμπορική.

Δεν ήταν έτσι παλιά. Είμαι στη φάση από το ‘95, όταν η πρώτη γενιά πάλευε ακόμα να ακουστεί, να στήσει τη δική της σκηνή. Εμείς το φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα.

Μιλούσαμε για τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν και μας κοιτούσαν όπως ο Ντοναρούμα που δεν κατάλαβε ότι είχε τελειώσει το ματς.

Και τώρα πας μια βόλτα στο Σύνταγμα και δεν χωράς να περάσεις απ’ τον κόσμο. Ναι, εντάξει, να στηρίξουμε τη νέα γενιά, όλοι για τη γραφικότητα παλεύουμε, αλλά εδώ γεμίσαμε φασαίους. Πώς περιμένεις απ’ αυτούς τους ανθρώπους να πάνε την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω;

Κρατάνε λάβαρα για τσιπάκια και χαράγματα του Αντίχριστου, λένε για τα εμβόλια ότι αλλοιώνουν το DNA, τι είναι αυτά τα πράγματα;

Καταλαβαίνω ότι το ψέκασμα εξελίσσεται, δεν μπορεί 25 χρόνια να μένει το ίδιο, οι συνθήκες αλλάζουν, νέες μόδες έρχονται, OK, είναι ζωντανό πράγμα, αλλά ποιο DNA; Το αλλοιωμένο; Τώρα ξυπνήσανε αυτοί; Η λέξη «δρακονιανός» δεν τους λέει τίποτα;

Τα βριλ που σου κολλάγανε πάνω στην πέτσα κι όλο το βράδυ σου ρουφούσανε το DNA, πρώτη φορά το ακούνε;

Έχει πέσει το επίπεδο πολύ, θέλει και διάβασμα η φάση μας, δεν αρκεί μόνο το να μη σου κόβει. Το ταλέντο είναι το 10%, όλο το υπόλοιπο είναι δουλειά.

Αλλά είχαμε και άλλο κλας οι παλιοί ψεκασμένοι. Το ίδιο είναι να λες για λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το ίδιο να λες για «μπόλι»; Τσοπαναριό.

Άσε που όταν ξεκινούσαμε είχαμε κανά δυο στέκια όλα κι όλα στην Αθήνα, μυστικά, μαζευόμασταν κι ανοίγαμε το γραμμόφωνο να ακούσουμε λίγο Νότη, σιγά σιγά, μη μας πάρουν χαμπάρι.

«Πρόβατα ξυπνάτε». Και ξυπνάγαμε.

Τώρα υπάρχει μέχρι και γκρουπ «Μαγαζιά χωρίς μπόλι». Εκατό χιλιάδες άτομα.

Τα μαγαζιά τα ψεκασμένα τα κρύβαμε και τώρα οι άλλοι βγαίνουνε και τα φωνάζουνε. Τι coming out είναι αυτό; Έτσι θα κρυφτείς απ’ τον νεοταξίτη;

Ο νεοταξίτης άμα σε βρει θα σε πατήσει κάτω, δεν χαρίζεται. Θέλει σχέδιο, όχι να πηγαίνεις Σύνταγμα και να κάνεις stories με τη φάτσα σου, να σε βρίσκει όποτε θέλει.

Το καταλαβαίνω, θες να το παινευτείς, είσαι ελεύθερος άνθρωπος, για προσκυνημένους χτυπήστε αλλού.

Θες να τρελάνεις τις μπίτσιζ επίσης, το καταλαβαίνω κι αυτό. Αλλά εδώ έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Δεν γυρνάς στον μεσαίωνα με ευχολόγια. Λίγη σοβαρότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα