24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ: “Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ”

Ένας άνθρωπος της νύχτας εξηγεί τι κρύβεται πίσω απ’ τις ανεξέλεγκτες δολοφονίες και ζητά λίγη κατανόηση, δυο τρεις εκτελέσεις έμειναν ακόμα.

Ανοίξανε οι δουλειές μανδάμ, τι θέλεις δηλαδή να κάνουμε, να καθόμαστε;

Πόσες φορές να καθαρίσω το όπλο; Βαρέθηκα. Θέλω να καθαρίσω και κάναν άνθρωπο.

Με ρώτησες εμένα πώς πέρασα στην καραντίνα;

Χτίζανε πολυκατοικία απέναντι και βούρκωνα. Ξέρεις τι είναι να κάθεσαι να βλέπεις το τσιμέντο να πήζει και να μην έχεις ούτε δυο ποδαράκια να βάλεις μέσα;

Ξέρεις τι είναι να μην μπορούμε να πάμε τέσσερις φίλοι για ψάρεμα και να γυρίσουμε οι τρεις;

Μας έπαιρνε τηλέφωνο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που δεν κάνει να πούμε το όνομά του και μας έλεγε “ο Θέμης Αδαμαντίδης είμαι, μια λέσχη ρε παιδιά, κάτι, να παίξουμε ένα χαρτάκι, λίγο μπαρμπουτάκι ξέρω γω, τι ζητάμε” και εμείς κοιτάζαμε το πάτωμα από ντροπή.

Περνούσαμε έξω απ’ τα μαγαζιά στην παραλιακή, και δεν μας ερχόταν ούτε μισή μυρωδιά καμμένου, τα βλέπαμε όλα στη θέση τους. Τι διάολο, καρδιά εσείς δεν έχετε;

Και τώρα, που τελείωσε το lockdown και η ζωή επιστρέφει στους καθημερινούς της ρυθμούς αρχίσανε τα κανάλια την τρομοκρατία. “Άγριο ξεκαθάρισμα” και “μαφιόζικη εκτέλεση μέρα μεσημέρι” και δεν ξέρω γω τι άλλο θα σκεφτούν για να τρομάξουν τον κοσμάκη.

Το ελληνικό έγκλημα θέλει στήριξη, περνάει δύσκολα. Καλή η κριτική, αλλά δεν γεμίζει ούτε τις τσέπες μας ούτε τις τσέπες των αστυνομικών. Εδώ χρειάζονται μέτρα.

Μόνο ένας δημοσιογράφος είπε την αλήθεια, ο κύριος Πορτοσάλτε, και πέσανε να τον φάνε. Μπράβο του από έναν μπράβο.

Ξέρουμε σκοποβολή, κύριοι, δεν κινδυνεύει κανένας σας. Ούτε αυτοκίνητα μπερδεύουμε. Όταν μπαίνετε στο αμάξι σας, μην το σκέφτεστε. Βάλτε μπροστά άφοβα.

(Κι αν παιχτεί μαλακία, ένα τσικ θα νιώσετε, όταν λέμε επαγγελματικό χτύπημα εμείς το εννοούμε, δεν κοροϊδεύουμε).

Το επίπεδο της μαφίας στη χώρα μας είναι υψηλό, τα μεγαλύτερα ονόματα παίζουν εδώ, έχουμε υπογράψει συμβόλαια θανάτου με τους καλύτερους.

Τσάμπιονς Λιγκ η φάση μας, τώρα πάμε για κλειστή λίγκα με Ιταλία και Κολομβία, παρακαλάει το Μεξικό να μπει.

Κι αυτά που λένε ότι ξαναμοιράζεται η πίτα, ότι σκοτώνουμε για να πάρουμε τις περιοχές του άλλου ή για λόγους εκδίκησης, όλα ψέματα. Οι άνθρωποι της νύχτας δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας.

Τα πάντα γίνονται για τη χαρά του παιχνιδιού. Απλά μας έλειψε. Θα ξεδώσουμε λίγο και θα ηρεμήσουμε πάλι.

Λίγη υπομονή δεν μπορείτε να κάνετε; Δέκα άνθρωποι μείναμε ζωντανοί, όπου να ‘ναι τελειώνουμε.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας και γίνεται για σατιρικούς σκοπούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα