24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ: ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟ ΣΟΥΚΟΥ

Η επιστήμη στην υπηρεσία του ψέματος και της σαββατιάτικης διασκέδασης.

Προσοχή το σαββατοκύριακο, αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις ειδικά όσοι έχετε αυτοκίνητα και πάτε προς το κέντρο. Σάββατο μακριά από Παγκράτι, πολύ χιόνι, Κυριακή μακριά από Εξάρχεια ή Θησείο, θα σας πω τελευταία στιγμή που θα το έχει στρώσει, να δω πρώτα αν το ψήνω για χαλαρό ποτάκι ή για ξεφτιλίκια.

Και επίσης Δευτέρα, ίσως ρίξει λίγο ακόμη αν το αποφασίσουμε για early drinks μετά τη δουλειά, θα το δούμε κι αυτό. Δεν υπάρχει πιο τρελός λαός από τους μετεωρολόγους, όλη μέρα πάρτι και τσιρκολίκια, είμαστε μαμούνια σκέτα!

Όπως και να ‘χει, εσείς θα κάτσετε μέσα, μη με αναγκάσετε να βάλω και τους σεισμολόγους στο παιχνίδι.

Δεν θα χαλάω εγώ κάθε σουκού 20ευρα στα πάρκινγκ, να μου λένε κιόλας “δεν έχουμε μηχάνημα” και να με στέλνουν να ψάχνω ATM πέντε το πρωί, σούρα, για να μην κόψουν απόδειξη.

Τελειώσανε αυτά. Έρχονται κακοκαιρίες. Θα παγώσετε θέλετε δεν θέλετε. Δεν με νοιάζει τι θα τα κάνετε τα αμάξια, βάλτε φωτιά και κάφτε τα, ρίξτε τα λάστιχα στο τζάκι, με νοιάζει να μην τα κουνήσετε.

Ή μήπως θέλετε να κάνουμε καμιά απεργία να μην ξέρετε τι καιρό θα κάνει για κανά μήνα, να ματώσετε;

Απεργία διαρκείας. Θα βρέξει αύριο; Θα ρίξει χιόνι; Θα έχει ήλιο; Έλα ντε, ποιος ξέρει, εμείς πάντως όχι. Δείτε τι λένε τα ζώδια ή πάτε στο μπαλκόνι να δείτε αν τα πουλιά πετάνε χαμηλά, τέτοια θέλετε.

Ή πείτε στον Μπάση, τι κάνουν ρε τρελέ τα χαμοπούλια; Πώς πετάνε σήμερα; Ζώα.

Λοιπόν, μη βγείτε απ’ το σπίτι. Δεν θα χιονίσει, απλά θέλω κι εγώ μια φορά να βρω πάρκινγκ Σάββατο βράδυ. Λογικό νομίζω.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα