24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ

Μετά το διαδικτυακό ριφιφί, ο χολιγουντιανός ηθοποιός ζητάει και τα ρέστα τώρα.

Της είχα δώσει 200 χιλιάρικα και μου γύρισε τα 150, αφήστε τι λέει αυτή. Σταματήστε να θυματοποιείτε τα θύματα.

Σκεφτείτε κι εμάς λίγο, δυσκολευόμαστε, πρέπει συνέχεια να σκεφτόμαστε κάτι καινούργιο, γιατί ο κόσμος ξυπνάει, δεν είναι τα ίδια χαϊβάνια που ήταν πριν δέκα χρόνια, που έλεγες “καλημέρα, δώσμου λίγο τον κωδικό να δω το e-banking σου, εντάξει, ο σωστός είναι”.

Ούτε μπορώ να πηγαίνω να χτυπάω τα κουδούνια, να παριστάνω τον δεητζή. Η αναγνωρισιμότητα είναι κατάρα.

Έχω κόψει κι αυτά με τον Νιγηριανό πρίγκιπα, μπορεί να φας κάνσελ για blackface, οι καιροί είναι περίεργοι. Οπότε τι σου μένει;

Θα σου πω εγώ τι σου μένει. Έχω τρεις εικόνες που δακρύζουν, αλλά αυτές είναι για Δεκαπενταύγουστο, δεν είναι για τώρα. Πρέπει να ξέρεις πότε να τις παίξεις, ή Χριστούγεννα ή Πάσχα, άντε του Ευαγγελισμού γιατί λίγο με τον μπακαλιάρο αποχαυνώνονται, αλλά Δεκαπενταύγουστο είναι που βγάζουμε όλη τη χρονιά. Δουλεύουμε σεζόν, μετά τρεις μήνες καθόμαστε.

Θα μου πεις τι ανάγκη έχεις να κλέβεις, τόσα εκατομμύρια έχεις βγάλει. Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στον χώρο. Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Ένας απλός απόφοιτος λυκείου είμαι στο κάτω κάτω.

Απ’ τα αγαπημένα μου ήταν όταν κάναμε το Speed, είχα πάρει τηλέφωνο μέσα στη νύχτα τους γονείς της Σάντρα Μπούλοκ και τους είχα πει ότι είχε τρακάρει με το λεωφορείο και θέλει λεφτά, ότι είναι στο νοσοκομείο για εγχείρηση. Εκεί έφαγα πολλά. Γι’ αυτό δεν με φώναξαν μετά στο Speed 2, το έκαναν με άλλον ηθοποιό.

Τέλος πάντων, τώρα να δούμε πως θα ξεμπερδέψουμε, είναι και αμείλικτη η ελληνική δικαιοσύνη, έπρεπε να προσέξω που πάω να μπλέξω.

Και κάτι τελευταίο. Την άλλη φορά να το καταπίνετε το μπλε το χάπι, δεν σας το δίνω για πλάκα. Τι νόημα έχετε να κάθεστε να θυμάστε μετά πόσα σας έφαγα; Η ζωή είναι μπροστά.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα