24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Συμβουλές σε πλούσιους και φτωχούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος για μια καλή μακαρονάδα.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να σπάσετε και κανά τορτελίνι στη μέση; Να ισιώσετε τον φιδέ; Να χαλάσετε τα φιογκάκια στις φαρφάλες;

Συζητάμε για τον φόρο στα μακαρόνια και εσείς δεν ξέρετε τα βασικά. Σταματήστε να ρίχνετε κρύο νερό όταν τα σουρώνετε και το ξανασυζητάμε. (Ίσως ένα πιο ακριβό νερό να σας έβαζε μυαλό)

Βασικά οικονομικά πρώτου εξαμήνου αυτά, αλλά πού να τα μάθετε, στα τσιπουράδικα; Ακούτε “τρατορία” και κοιτάτε να δείτε που είναι το καΐκι.

Και σας το λέω εγώ που έχω μεγαλώσει δύσκολα. Στο σπίτι μου το μακαρόνι το βράζανε για πάνω από 15 λεπτά, έλιωνε στο στόμα πριν το μασήσεις. Επειδή απ’ έξω όλα δείχνουν τέλεια και ιδανικά; Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες.

Τώρα για να δείξουμε ότι έχουμε λεφτά τα πετάμε στον τοίχο για να δούμε αν βράσανε και τα αφήνουμε εκεί για μέρες, φλεξ στους επισκέπτες. Μακαρόνια σ’ όλο το σπίτι, κάθε τοίχος έχει από δυο τρία -και διάφορα νούμερα.

Λοιπόν. Το μακαρόνι θέλει 8 με 10 λεπτά βράσιμο μαξ, είτε είσαι φτωχός είτε είσαι πλούσιος. Αν και εμένα δεν μ’ αρέσουν αυτές οι λέξεις, όλοι άνθρωποι είμαστε πάνω απ’ όλα, τι πάει να πει “φτωχός”, τι πάει να πει “βράσιμο”, αυτά είναι κόλπα για να απομακρύνονται οι άνθρωποι ο ένας απ’ τον άλλον, να τα βάζετε με τους πλούσιους και να σας φαίνονται λίγα τα 500 ευρώ τον μήνα.

Δεν μ’ αφήσανε να τα πω αυτά στην εκπομπή, έπεσε μαύρο, ενόχλησα. Πήρανε τα λόγια μου και τα βγάλανε στο ίντερνετ έτσι ακριβώς όπως τα είπα. Αυτό δεν είναι ντροπή τώρα; Έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο; Σε μένα έπρεπε να τύχει δηλαδή; Αλλάξτε τα λίγο, αφού βλέπετε, κανένα νόημα.

Ανεβάστε τους φόρους τώρα. Δεν βλέπω άλλη λύση, και μιλάμε για μένα, τον γκουρού των οικονομικών. Φανταστείτε οι άλλοι.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα