LEASING ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Απόκτησε το νέο σου αυτοκίνητο με leasing και εξέλιξε τους κανόνες.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει κάτι για το leasing αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια, όμως λίγοι είναι εκείνοι που τόλμησαν να το ψάξουν περισσότερο. Παλιότερα, πολλοί θεωρούσαν πως το leasing αποτελεί λύση μόνο για επαγγελματίες και εταιρίες, ενώ άλλοι πίστευαν πως πρόκειται για μια premium καταναλωτική συνήθεια με κόστος που ταιριάζει μόνο σε όσους έχουν βαθιές τσέπες.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που απορρίπτουν την ιδέα του leasing επειδή στο μυαλό μας η απόκτηση ενός αυτοκινήτου είναι παραδοσιακά συνδεδεμένη με την αγορά του, με την κτήση του, κι αυτό γιατί έχουμε μάθει να αγαπάμε και να «πονάμε» περισσότερο αυτό που είναι «δικό μας».

Οι εποχές, όμως, έχουν αλλάξει και μαζί, έχουν μεταβληθεί ο τρόπος ζωής, οι συνήθειες, αλλά και οι ανάγκες μας, που απαιτούν πλέον καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται τις νέες συνθήκες της πραγματικότητας χωρίς να μένουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Και στο χώρο του αυτοκινήτου, η εξέλιξη ταυτίζεται με την επιλογή του leasing, που αποτελεί μια πρόταση για όλους όσοι σκέφτονται να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν το αυτοκίνητό τους, είτε επαγγελματικό είτε ιδιωτικό.

Γιατί να επιλέξετε leasing

Leasing ή αλλιώς λειτουργική μίσθωση ονομάζεται η χρήση ενός οχήματος με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, που συμπεριλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για να μείνετε ασφαλείς στο δρόμο και προσφέρει ξεγνοιασιά, μοναδικά πλεονεκτήματα, οφέλη και παροχές για όσους το επιλέξουν.

Πριν βιαστείτε να κάνετε τους υπολογισμούς σας, αναλογιστείτε πως το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα είναι all inclusive, δηλαδή περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί το αυτοκίνητό σας, όπως ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, διαχείριση ατυχημάτων και οδική βοήθεια. Το μόνο πρόσθετο κόστος που καλείστε να αναλάβετε εσείς είναι το καύσιμο. Στην περίπτωση, δε, βλάβης η LeasePlan θα φροντίσει να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του οδηγού.

Στα πλεονεκτήματα του leasing δεν γίνεται να μην συμπεριλάβουμε και τη μεγάλη ευελιξία στην επιλογή μοντέλου, χαρακτηριστικών αλλά και εξοπλισμού του αυτοκινήτου μας, που σημαίνει ότι μπορούμε να οδηγούμε το αυτοκίνητο που πραγματικά θέλουμε και ταιριάζει στις οδηγικές μας συνήθειες, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους θέλουν να κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, όμως το κόστος αγοράς για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο λειτουργεί αποτρεπτικά. Η LeasePlan κάνει την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου πιο προσιτή, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά από τη βοήθεια στην επιλογή του σωστού οχήματος σύμφωνα με τις ανάγκες σας, έως τη χρηματοδότηση, τη συντήρηση και την ασφάλιση.

Και επειδή αναφερθήκαμε στη μεγάλη ευελιξία επιλογών που προσφέρει το leasing, καλό είναι να γνωρίζετε πως η λειτουργική μίσθωση απαιτεί να δεσμευτείτε με συμβόλαια που κυμαίνονται από 36 μήνες έως 5 χρόνια. Αλλά κάθε φορά που ανανεώνετε, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό όχημα απολαμβάνοντας τα πιο πρόσφατα μοντέλα που έχουν λανσαριστεί στην αγορά. Για να μάθετε περισσότερα για τα προνόμια της υπηρεσίας, να ανακαλύψετε τα Special Deals της LeasePlan ή να κλείσετε online συμβόλαιο leasing, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το site της εταιρίας για να εξελίξετε τους κανόνες!

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version