24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΜΕΝΔΩΝΗ: ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΤΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΣΤΑΛΟΝΕ;

Η υπουργός Πολιτισμού ανέχτηκε αρκετά. Και περνάει στην αντεπίθεση.

Αν όλα λύνονταν με παραιτήσεις, τότε θα είχε παραιτηθεί η μισή κυβέρνηση. Είδατε κανέναν να παραιτείται; Όχι; Γιατί; Επειδή τους παρακολουθεί ο πρωθυπουργός και τους έχει στο χέρι; Καμία σχέση. Απλά γιατί δεν είναι η λύση αυτή, πόσες φορές πρέπει να το πω.

Η ανάπτυξη δεν έρχεται με παραιτήσεις. Ούτε με τα bots που θα βάλουμε να αφήνουν μισά αστεράκια στις παραστάσεις σας.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει να παλεύουμε. Ούτε τα ανφόλο στο Ίνστα είναι η λύση, αυτό πάει για κάποιους συγκεκριμένους του χώρου. Μπράβο, πολύ ώριμο. Ούτε στο Λύκειο δεν τα κάνουν αυτά, το “απόφοιτοι Λυκείου” μάλλον σας πέφτει πολύ, πάμε φουλ για δημοτικό και βλέπουμε.

Έχετε έναν μήνα μέχρι να με κάνετε φόλο μπακ, αλλιώς έρχεται μπλοκ, γενικό. Έχω τις άκρες. Πέφτουν το προφίλ και να δω που θα διαφημίζετε τώρα γιαούρτια στον κοσμάκη.

Εν τω μεταξύ, δεν το περίμενα ότι οι καθηγητές του Εθνικού θα κρατούσαν τον λόγο τους και θα παραιτούνταν. Δεν καταλαβαίνουν ότι χαλάνε την πιάτσα έτσι; Αν αρχίσουμε να κάνουμε ό, τι λέμε, πού θα φτάσει αυτό;

Το να κρατάς τον λόγο σου είναι η νέα κωλοτούμπα. Δεν θέλω να ζω σε έναν τέτοιο κόσμο. Ας ελπίσουμε αυτή η τρέλα να τελειώσει εδώ.

Έχει γεμίσει το θέατρο ευαισθητούληδες. Θα κλαιγόταν ποτέ ο Βιν Ντίζελ; Θα παραιτούταν ποτέ ο Σταλόνε ή ο άλλος αυτός ο Βέλγος η ηθοποιάρα, ο πως τον λένε, ο Βαν Νταμ; Ούτε μία στο εκατομμύριο, καλύτερα να ‘σπάγε τα πόδια του στο σπαγκάτο.

Πάτε και κάνετε συναυλίες με τους Δεληβοριάδες και λέτε αυτή που περνάει και αυτή που περνάει. Ποια περνάει, κοπήκατε όλοι, δεν πέρασε κανεις.

Λοιπόν, είναι κρίμα ο Άγιος Βαλεντίνος να μας βρει χώρια. Ή τουλάχιστον ελάτε να τα ξαναβρούμε, να σας χωρίσω εγώ πριν τον Άγιο Βαλεντίνο, πονάει λιγότερο έτσι.

Έτσι κι αλλιώς, και που παραιτηθήκατε, τι έγινε; Ο Έλληνας θα τον βρει τον τρόπο να χρυσοπληρώσει κάτι που πρώτα ήταν δωρεάν, μην τον προκαλείτε. Θα τον βοηθήσουμε κι εμείς.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα